Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

België v ​​Frankrijk: En als het deze keer, verre van duidelijk, gepast was?

In de afgelopen jaren heeft deze rivaliteit een andere wending genomen. Aanvankelijk vriendelijk, in de loop der jaren ongezond gegroeid. In 2022 staat gaming weer centraal!

2018 is het jaar van verandering. België faalt in halve finales WK met kopbal van Umtiti. De Hab verbrijzelde de trieste en walgelijke droom van de gouden generatie. Na een nederlaag zijn het niet de jongens die voor de microfoons verschijnen. Maar de atleten, teleurgesteld, dwongen een hete reactie af. Hij wordt echter gezien als een toonbeeld van sportiviteit en Eden Hazard wordt ervan beschuldigd een pijnlijke verliezer te zijn. Thibaut Courtois, de beste keeper van de competitie, is de vaandeldrager van een nieuwe modieuze uitdrukking: de ‘Summe’. De Belgen worden vermoord door de Franse pers. Het startpunt van de lawine.

Drie jaar later was het tijd voor een reünie. Na de nachtmerrie van Euro 2021 voor Frankrijk en frustrerend voor België, kregen de twee teams de kans om elkaar opnieuw te ontmoeten in de halve finales van de Nations League. Belgische supporters hopen op wraak. Negentig minuten later, Karamba, nog steeds missen! De overwinning van de Blues in de laatste momenten van de ontmoeting. Telkens weer gefrustreerd. Maar met één duidelijke verklaring: onze buren zijn superieur aan ons.

verschillende dynamiek

READ  Sport | Formule 1: Verstappen, koning van Oostenrijk, vergroot gat in Hamilton