Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het visum voor Novak Djokovic, die het land moet verlaten, is ingetrokken

de Melbourne, Novak Djokovic Ze zullen dit jaar pas getuige zijn van de luchthaven. Australië annuleerde donderdag het inreisvisum voor Servië, nummer 1 in de wereld
Gebrek aan de benodigde documenten om het land binnen te komenAustralische douane zei.

De gezamenlijke recordhouder voor het aantal Grand Slam-titels, waarvan de vaccinatiestatus onbekend is, heb een vrijstelling gekregen Naar Melbourne kunnen gaan om daar zijn titel te verdedigen, en waarom niet, om de 10e medaille te winnen
Open een Australisch huis. De douane zei: “Buitenlanders die geen geldig visum hebben of wiens visum is geannuleerd, zullen worden vastgehouden en uit Australië worden uitgezet.”

Servische president hekelt ‘mishandeling’

In reactie chef ServiëAleksandar Vucic heeft Australië beschuldigd van het “mishandelen” van Novak Djokovic.

Het staatshoofd beweerde telefonisch met de nummer 1 van de tenniswereld te hebben gesproken en zei op Instagram dat “heel Servië bij hem was” en dat “de autoriteiten alle nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de besten worden mishandeld”. Het Wereldkampioenschap Tennis voor de speler eindigt zo snel mogelijk.”

Maar minister van Volksgezondheid Greg Hunt drong aan op de Australische televisie: “In Australië is het voor iedereen hetzelfde. De autoriteiten hebben “bewijs en veiligheid” onderzocht in zijn verklaring van afstand, en “dhr. Djokovic heeft niet het bewijs geleverd dat nodig is om het grondgebied te betreden.” De wet is hard, maar de wet.

READ  Hamilton, het plotselinge voorstel aan een Saoedische minister