Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

België en Nederland nemen hun standpunt in

België en Nederland nemen hun standpunt in

Als koploper in Groep 4 van de Volkenbond consolideerde Nederland donderdag zijn leiderschap in Polen. Tegelijkertijd hield België ook stand tegen Wales.

[EMBED url=”https://video-streaming.orange.fr/actu-politique/le-but-extraordinaire-de-wesley-sneijder-avec-les-pays-bas-CNT000001KxLSg.html”][/EMBED]

The Blues nemen het donderdagavond op tegen Denemarken in het Stade de France in Oostenrijk (2-0). zondag in Kopenhagen voor deze Groep 1 League of Nations-finale. Ondanks de gelijkmaker van Eriksen in de 77e kregen de Scandinaviërs in Zagreb (2-1) last van Kroatische regulering.e Min (1-1)

Een zeer kortstondige vreugde voor de Denen. Rennes-middenvelder Major herstelde zijn kant binnen drie minuten (2-1, 79 .)e) en het effect is merkbaar in de ranglijst. De WK-finalisten van 2018 staan ​​aan de leiding, met één punt voorsprong op Denemarken, bij het ingaan van de finaledag..

aan de kant Groep 4 Nederland behield de leiding na de vijfde en laatste dag van de groepsfase. Afgezien van de grote kans van Milik in de tweede helft rockten de mannen van Van Gaal niet echt in Polen.

Toen de Juventus-spits het doel van dichtbij miste (53e), stond Oranje dankzij Kagbo (13) al met 1-0 voor.e) Janssen (0-2, 60) bewerkte het gebied vlak voor de staking van Bergwijn.e)

Oranje nadert zondag de “laatste wedstrijd” van de groep tegen België in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Nederland heeft drie punten voorsprong op de Rode Duivels, winnaars thuis tegen Wales (2-1).Met doelpunten van De Bruyne Batshuayi.

READ  Nederland krijgt in februari vier MQ-9 Reapers