Belgen in het buitenland: Youri Tillmans scoort schitterend doelpunt voor Leicester (VIDEO)

Engeland

Tillman’s doelpuntenmaker

Dit is een doel dat hem zal helpen. Yuri Tillmans, die niet zijn beste dagen beleefde bij Leicester, opende de score bij Wolverhampton met een schitterend schot. Hij stond op de goede plek om een ​​directe vrije trap te nemen.

Frankrijk

Rin en Arthur Theatt versloegen Angers

Stade Rennes heeft zondagmiddag in Angers op de twaalfde speeldag van de Franse Ligue 1 met 1-2 gewonnen. Arthur Theatt speelde 90 minuten in de verdediging van Rennes, terwijl de geblesseerde Jeremy Ducos geen rol speelde in de groep.

Amin Al-Juweiri (43) opende voor het einde van de eerste helft de score voor de bezoekers. In de tweede periode zette Amin Salameh (53) de tellers op nul. Rennes, die de kans niet leek te grijpen, wist uiteindelijk toch de drie punten te pakken dankzij een strafschop van Lovro Mager (90 + 3). Dankzij deze sterke overwinning haalde Rennes Marseille in en behaalde hij de 4e plaats in het algemeen klassement van het Franse 1e voetbalcircuit met 24 punten. Angers staat op de 19e plaats met 8 punten. Excelsior heeft zondagmiddag op de elfde speeldag van de Eredivisie met 2-1 gewonnen van Alkmaar.

READ  Ik miste PSG - PSG zette Qatar aan de kant en een enorme advertentie ging niet door

Holland

In Nederland versloeg Excelsior Alkmaar zondagmiddag met 2-1 tijdens de elfde speeldag van de Eredivisie. De Belgische rechtsback Seppi Hormans opende al na zes minuten de score voor de gastheren en Marouane Azerkan verdubbelde de voorsprong al na een half uur. Het is genoeg om de score vast te leggen. Hormans speelde de volle 90 minuten terwijl Jackie Doncor bij Excelsior op de bank bleef. Aan de andere kant werd Zinho Vanheusden uitgeschakeld door een voetblessure.