Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Wat er vanavond is gebeurd, is ongelooflijk”, gespannen Tudor na de nederlaag

“Wat er vanavond is gebeurd, is ongelooflijk”, gespannen Tudor na de nederlaag

De OM-coach toonde een glimp van verontwaardiging na het verlies van zijn ploeg tegen Lens (0-1) zaterdag, als onderdeel van de twaalfde speeldag van de Franse Ligue 1. Marseille leed zijn derde opeenvolgende nederlaag in het toernooi.

Vier dagen voor een cruciale trip naar Frankfurt Park, in de Champions League, bereidde Olympique de Marseille zich niet perfect voor op deze Europese ontmoeting door zaterdag voor de derde keer op rij te verslaan in de Ligue 1 tegen Lens. Marseille verloor thuis (0-1) van een directe concurrent voor een podiumplaats, waaronder OM.

Deze nieuwe mislukking is voor Olympisch coach Igor Theodor moeilijker te slikken omdat het komt na een aanvankelijke teleurstelling in de wielerbaan tegen de rookie Ajaccio van nederlaag tegen Paris Saint-Germain in het Parc des Princes.

Tudor: ‘Er is maar één team dat verdient om te winnen en dat is OM’

“Ik zal herhalen wat ik tegen de spelers heb gezegd. Ik zei dat het dit seizoen waarschijnlijk de beste wedstrijd was voor Olympique de Marseille”, zei de Kroaat voor de microfoon van onze collega’s van Channel +, die de wedstrijd uitzonden. Soms klopt voetbal niet, wat er vanavond is gebeurd is ongelooflijk. We mogen trots zijn op de wedstrijd die we hebben gespeeld. We hoefden ons alleen maar in te schrijven. Niemand is blij om te verliezen, ik ben erg boos. Voetbal vanavond was niet eerlijk. Soms is het team dat verliest het team dat verdiende om te winnen. Er is maar één team dat het verdient om vanavond te winnen. Het is OM.”

READ  Red Bull denkt dat 6 teams het budget overschrijden in F1's 2022

In een lange, intense en onbesliste wedstrijd won Lens de beslissing met een ruime marge. Inkomend David Pereira da Costa probeerde zijn geluk van afstand, maar zijn schot werd weggewerkt door verdediger Leo Valerde voordat hij terugkaatste van de ongeslagen lat van Pau Lopez. De Dauphin van Paris Saint-Germain, die een voorsprong van vijf punten op hem heeft, Lens heeft nog steeds drie opeenvolgende successen in de wielerbaan in de Ligue 1 en heeft nu vier punten voorsprong op OM en één eenheid op Lorient die zondag naar Troyes afreist.