Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Belastingteruggave: Ben jij een van de belastingbetalers die deze dinsdag geld krijgt?

Goed nieuws: als je recht hebt op teruggaaf van de heffingskorting of als je roerende voorheffing vorig jaar te hoog was, kun je op 20 juli of 6 augustus profiteren van een overboeking van de Belastingdienst. Hier leest u hoe u kunt zien of u een getroffen belastingbetaler bent.

Maand na maand De roerende voorheffing staat aanpassingen in de zomer niet in de weg. Vanaf de winst-en-verliesrekening 2020 die naar het voorjaar van 2021 werd gestuurd, kon de IRS na een vertraging van een jaar daadwerkelijk het definitief verschuldigde belastingbedrag berekenen. Belastingbetalers die meer belastingen hebben betaald dan ze daadwerkelijk verschuldigd zijn, krijgen dus automatisch een terugbetaling, zonder dat zij iets hoeven te doen.

Belastingafdrachten worden verzonden, In de meeste gevallen 20 juli of 6 augustus 2021.Het ministerie van Economische Zaken, Financiën en Herstel waarschuwt in een persbericht dat op donderdag 15 juli is gepubliceerd. Het zal worden aangeduid als “Omzetbelasting” op de bankafschriften en zal worden aangegeven als uitgegeven door “DGFIP FINANCES PUBLIQUES”. Houd er rekening mee dat geïnteresseerden van wie de belastingdienst geen bankgegevens heeft, van hun kant een cheque ontvangen die naar hun huis wordt gestuurd.

Wie wordt geraakt door de terugbetaling?

Concreet kan de belastingdienst je deze zomer geld uitbetalen als je in een van de volgende (of beide) zit:

“Voor bepaalde kosten die u in 2020 heeft gemaakt, heeft u recht op teruggave van belastingaftrek of aftrek.”Percy-details. Dit is bijvoorbeeld het geval als u donaties heeft gedaan, iemand heeft ingehuurd om thuis te blijven, voor uw kinderen te zorgen of huurinvesteringen heeft gedaan. Indien deze uitgaven van jaar tot jaar terugkeren, wordt aangenomen dat ze op 15 januari al hebben geleid tot een aanbetaling van 60%. Het saldo wordt dus nu aan u teruggestort.

READ  De overheid verwijdert schaalterrassen die minder dan 10 tafels hebben en ventilatie nodig hebben

“Uw inhoudingen aan de bron, die het afgelopen jaar zijn doorgevoerd, waren groter dan het uiteindelijke belastingbedrag”, voltooi de regering. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als uw inkomen is gedaald zonder dat u de Belastingdienst hiervan op de hoogte stelt of als u te laat bent met het aangeven van de geboorte (recht op een extra helft). Uw aflossing voor deze zomer is dus identiek aan wat u teveel aan roerende voorheffing heeft betaald.

over hetzelfde onderwerp

Meest gelezen artikelen

Is de bestuiver vrijgesteld van verzekeringsdekking?

LIVE – Covid-19: de terugkeer van het verplichte buitenmasker in 45 toeristische steden van Charente-Maritime

Sanitaire gang: de regels in het kamp

Gezondheidsvergunningen, winkelcentra, isolatie… wat de Raad van State certificeert (of niet)

AstraZeneca verklaart zijn anti-Covid-behandeling ineffectief


Verdedigt de ambitie van informatie
VrijEn de
Geverifieerd Iedereen heeft er toegang toe dankzij het inkomen
publiciteit beroemdheid .

Om ons te helpen deze gratis service te behouden, kunt u “uw keuze wijzigen” en alle cookies accepteren.