Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meer dan 1.000 Bitcoin-mijnwerkers vernietigd door stoomcontroller

Operatie uitgevoerd door de politie van MiriMaleisië) Tussen februari en april 2021 werden enkele honderden machines die in de mijnbouw werden gebruikt in beslag genomen
Bitcoin Illegaal. De 1069 computers werden aangedreven door gestolen elektriciteit na een aardverbinding met het Sarawak Energy Berhad (SEB)-netwerk van de leverancier, melden lokale media. de ster. Vervolgens zijn de apparaten vrijdag door een stoomkar vernietigd.

De scène die werd gefilmd op het politiebureau van Miri is geüpload op Youtube dezelfde dag. We zien de operator van de werkende machine verschillende manoeuvres uitvoeren om langs elk van de computers verspreid over de vloer te komen. De ondergrondse bitcoin mining-operatie is samen met SEB ontmanteld.

Zes mensen veroordeeld voor elektriciteitsdiefstal

Politiechef Hakim El Hawary zei dat het elektriciteitsbedrijf 8,4 miljoen Maleisische ringgit, of ongeveer 1,7 miljoen euro, verloor door de verduistering. “De diefstal van elektriciteit om bitcoins te minen veroorzaakte frequente stroomuitval en in 2021 werden drie huizen vernietigd als gevolg van illegale aansluiting op het elektriciteitsnet”, zei de functionaris.

De totale waarde van Computers Het werd vernietigd door ongeveer 5,3 miljoen Maleisische ringgit (iets meer dan 1 miljoen euro). Acht mensen werden gearresteerd in verband met de operatie. Zes mensen werden aangeklaagd en veroordeeld voor diefstal van elektriciteit. Beiden kregen een boete en de hoogste boete was 8.000 ringgit (ongeveer 1.600 euro). De beklaagden werden ook veroordeeld tot maximaal acht maanden gevangenisstraf.

READ  Goldman Sachs vraagt ​​medewerkers te bepalen of ze wel of niet zijn ingeënt tegen Covid