Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Belangrijke overwinning op Nederland voor Darlo, Zady en Krumbholz

Belangrijke overwinning op Nederland voor Darlo, Zady en Krumbholz

De mening is unaniem binnen het Franse nationale team. De driekleurige verdediging was op afspraak ter gelegenheid van de moeizame overwinning van woensdag tegen Nederland. Als het verdedigingssysteem in het heden reageerde, was Cléopâtre Darleux een belangrijke schakel en versloeg de Nederlandse aanval, vooral in de eerste periode. “We hadden een geweldige wedstrijd in de verdediging, in het algemeen en vooral in de vechtlust. Ik denk dat we mentaal sterk waren omdat Nederland het niet opgaf en een paar minuten na het einde de Blues-doelman ving met de beIN Sports-microfoon van het spel. We hadden van tijd tot tijd. Verloren in schieten, ze hebben ook goede stadia van succes. We zijn erg stabiel gebleven en we wisten altijd van tevoren hoe we de twee kleine doelen terug konden krijgen en ze zijn goed. We waren ook dapper in de verdediging ben ik heel blij. Voor Grace Zadi is het belangrijkste om de voorronde ongeslagen af ​​te sluiten en vier punten voor de hoofdrol te pakken.

Al-Zadi: We maakten 24 goals

“Het was een heel andere wedstrijd dan de vorige twee wedstrijden. De voormalige Metz-speler vertelde beIN Sports dat er veel spanning en spanning was. Soms had ik het gevoel dat we de overhand hadden, behalve dat we de schoten misten, dus we lieten ze komen terug. Maar tegelijkertijd waren we verdedigend aanwezig. Ik vind dat we qua zenuwen en focus aanwezig waren. De sleutel was het verslaan van de Nederlandse aanval, die vroeger succesvoller was voor het doel. ” gewend zijn om gemiddeld 30 doelpunten te maken. Daar hebben we ze 24 doelpunten laten maken”, herinnert Grace Zadi zich. De laatste benadrukte echter de prestatie van Antje Angela Malesten, die haar team vaak liet vasthouden. “We wisten dat wanneer het Nederlands elftal in een offensieve patstelling verkeerde, het was Malsten die verantwoordelijkheid nam. Hij is er goed in, hij schiet onder een zeer kleine hoek. Dit is waar je uitblinkt. Het is een zeer goede verdedigende prestatie. Voor hun coach Olivier Krumholtz was deze wedstrijd, ook al stonden de Blues ‘veel voor maar niet veel’, ‘gespannen’.

Krumholz: “Grote overwinning, grote overwinning”

“We hebben zeker een aantal situaties gemist om de pauze te pakken, vooral toen we zes tegen vier waren, maar het spijt ons voor de Blue-baas bij de beIN Sports-microfoon. We hebben onze stabiliteit behouden en zijn erin geslaagd om deze wedstrijd in de laatste vijf minuten te winnen. Het is een geweldige overwinning, een geweldige overwinning.” Olivier Krumpolls benadrukte de prestatie van de Nederlandse doelman Jara Ten Holt en beweerde dat de laatste “hun veel goeds zal doen en iedereen pijn zal doen”. Maar net als Cleopatri Darlo en Grace Zadi heeft de bondscoach zich vooral gericht op de rest van de spelers die er baat bij hebben, met drie dagen herstel voor aanvang van de hoofdronde tegen Montenegro op 13 november. “We hebben drie vrije dagen, het zal heel goed zijn”, zei de Blues-doelman. “We moeten ook ademen, want het waren tien zeer intense dagen. We zijn blij om deze eerste etappe zo af te sluiten. Ondertussen is Olivier Krumpolls bevestigt dat deze rustdagen zullen zijn: “Het is belangrijk omdat we veel en veel hebben gelanceerd bij organisaties.”

READ  volleybal | Vicki Savard, van Instagram tot Worlds