Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Begrijp de wereld van spinnen en ‘praat’ met ze door van hun webben sonicatie te maken

Begrijp de wereld van spinnen en ‘praat’ met ze door van hun webben sonicatie te maken

Het verhaal van een spin lijkt enigszins op een succesverhaal over het milieu. Een succes heeft ze mede te danken aan haar schilderkunst. Onderzoekers hebben hun complexe structuren nu met succes op micronschaal ontward. Om ze te vertalen naar melodieën en melodieën. Muziek die, als het niet bijzonder prettig in de oren klinkt, ons in de toekomst in staat zou kunnen stellen om met spinnen te praten.

Een paar jaar geleden suggereerden onderzoekers dat ze werden geïnspireerd door spinnenwebben om zich de structuren voor te stellen die tot ons in staat waren Geluidsisolatie​ Aan het begin van de week gaf prof Team Massachusetts Institute of Technology (Massachusetts Institute of Technology, VS), ter gelegenheid van de voorjaarsbijeenkomst van de American Society of Chemistry (ACS), integendeel, vertaalden ze de structuur van het spinnenweb in ritmes en melodieën. Misschien een manier om in de toekomst te kunnen communiceren met deze kleine achtpotige monsters. En realistischer, om onze 3D-printtechnologieën te verbeteren.

Omdat spinnen verschijnen als minnaressen Ding van Bouw Driedimensionaal. Er zijn meer dan 47.000 verschillende soorten die getuigen van de doeltreffendheid van hun acties om hen te beschermen en als hun thuis en prooi te dienen. Als u begrijpt hoe spinnen hun web in de ruimte bouwen, kunnen ingenieurs hun technologieën beter begrijpen3D impressie

Maar het idee kwam bij hen voornamelijk uit het feit dat spinnen in omgevingen leven “Trillende touwen”‘Spinnen kunnen niet goed zien. Ze voelen de wereld erdoorheen Trillingen Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer ze aan een streng zijde trekken tijdens het bouwen van hun web of wanneer er een vlieg in vast komt te zitten.Markus Buller, een onderzoeker aan het Massachusetts Institute of Technology, bij A. ACS persbericht

READ  Waarom is het een slecht idee om de camera uit te zetten tijdens een vergadering?

Een verrassend nieuw voorbeeld van ultrasoonapparaat

Met zijn team scande hij een dossier World Wide Web Met behulp van een laser tweedimensionale wonden maken. Vervolgens stelde een computeralgoritme hem in staat de complexiteit van het netwerk in 3D te reconstrueren. Vervolgens wees hij verschillende filamentfrequenties toe aan het bord. Laat u inspireren door wat er gebeurt met gitaarsnaren. Tonen die aan de structuur van het bord werden toegevoegd, werden tot melodieën gemaakt. Met behulp van een instrument dat op een harp lijkt, bespeelden de onderzoekers ze vervolgens.

Onderzoekers van Massachusetts Institute of Technology (Massachusetts Institute of Technology, Verenigde Staten) geclassificeerd spinnenweb. Ze transformeerden de verschillende strengen in klanken die, verbonden met de structuur van het schilderij, ritmes en melodieën vormden. © Marcus Buller, Massachusetts Institute of Technology

Om een ​​beetje verder te gaan, stelden MIT-onderzoekers zich een omgeving voor in Virtuele realiteit Letterlijk het canvas binnenlaten door de geluiden op te vangen die afkomstig zijn van zijn structurele eigenschappen. “Door het te horen en te zien, kun je de omgeving waarin de spin leeft echt gaan begrijpen.”Stelde Marcus Buller gerust.

Onderzoekers werkten ook aan de fase van het maken van canvas. Door het web te scannen dat zijn spin bouwt, zetten ze elke beweging om in muziek met verschillende geluiden. Met name dit werk geeft hen hoop om het ontwerp van 3D-printers in de toekomst te verbeteren. “De manier waarop een spin het web” afdrukt “is prachtig, want dat is niet zo Materiaal Er wordt geen ondersteuning gebruikt, zoals vaak nodig is bij de huidige 3D-printmethoden.Markus Buhler bevestigt.

READ  CD Projekt kondigt ontwikkeling van Next The Witcher op Unreal Engine 5 aan - Nieuws

Zoals vermeld in de inleiding hoopt het team nu ook te leren communiceren met spinnen. Op hun terrein taal​ Om dit te doen, registreerden de onderzoekers de webtrillingen die werden veroorzaakt door de verschillende activiteiten van de spin. En nu proberen ze synthetische signalen te genereren die op hen lijken. “Als we de spin aan deze signalen blootstellen, kunnen we dan zijn gedrag beïnvloeden en met hem gaan praten?” De vraag is opwindendMarcus Buller besluit.

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?