Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een Belg ontdekt een zeer zeldzame Pokemon-kaart en weigert deze weg te geven voor 415.000 euro

Wat zou je in zijn plaats doen? De Pokemon-kaartverzamelaar wees een bod van 415 duizend euro af voor een zeer zeldzame kaart.

We kunnen zeggen dat deze Belg de hoofdprijs heeft gewonnen. Pokemon-kaartverzamelaar Yves Bruinen kocht op Facebook een pakketje ter waarde van 200 euro van een Nederlandse man. Hij had het niet uit elkaar gehaald om het als het ware gemakkelijker te verkopen. Uiteindelijk besloot hij in november 2020 het pakket te openen om “mijn geluk te beproeven”, zoals hij ons toegeeft Collega’s van 7sur7.be Ik ben erdoor geraakt sinds hij Charizard tegenkwam: de favoriete kaart van de verzamelaar!

Eve kwam toevallig een zeldzame Pokemon-kaart tegen: “Je hebt al een bod van 415.000 euro afgewezen. https://t.co/1W8gKTypTv

– djmimifr (djmimifr) 16 april 2021

De mogelijkheden blijven stijgen!

De gelukkige Belg stuurt het naar PSA, een referentieorganisatie voor het beoordelen van Pokémon Cards, die hem een ​​10/10 geeft. De oorsprong: in onberispelijke staat. Geschatte waarde: 200.000 €. Maar binnen een paar maanden was volgens Belgische media de rating van Pokemon-kaarten gestegen. Volgens Cnews werd een vergelijkbare kaart – er zijn er maar 2.000 in de wereld – verkocht voor $ 506.000, of € 423.000.

De Belgische verzamelaar Eve kreeg een bod van 360.000 pond of 415.000 euro maar schatte dat de rekening er niet was. Hij gokt erop dat de kansen zullen blijven stijgen en dat hij tegen het einde van het jaar meer van zijn schatkist kan verkopen. Het zijn 65 miljoen verzamelaars over de hele wereld, tegenover 10 miljoen slechts vijf jaar geleden.

READ  De sneeuw van Pokémon Go neemt vreemde en verrassende vormen aan

Pokemon viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Dit jaar zouden derivaten en andere verrassingen moeten worden gevierd.