Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Beangstigend. Het overheidstekort zal 53% van het omzetvolume bedragen!” Redactioneel door Charles Senat

Beste onbeschaamdheden, beste onbeschaamdheden,

Ik wilde een reflectie met u delen over de financiën van de staat sinds Mozart de markten en de economie regeerde in het paleis van Jupiter, als een baken in de nacht.

Denk je dat je een vleugje ironie onthult? Je hebt het mis, ik zou het niet durven, je kent me… hoewel!

Om te voorkomen dat we ervan worden beschuldigd antifeministen te zijn, wilde ik het hebben over de personages, wetende dat volgens deze regering “we alles kunnen bespreken, behalve de cijfers”!

Hieronder ziet u een screenshot van pagina 14 van de PLFR.

PLFR is de wijziging van de Finance Act.

Kortom, de staat is nooit zoals jij.

Jij (en ik) hebben een budget, en als we ons daar niet aan houden, belt de bankier je meestal (dan doe je het goed met hem, anders stuurt hij je het honorarium en de portokosten van 15 euro per stuk).

De staat is anders, wat betekent dat het niet hetzelfde is.

De staat stelt, dankzij al het geld dat Mozarts aan het hoofd van ons land hebben weten te vernietigen, de begroting op. Een budget dat uiteraard niet zal worden gehouden, en je zult altijd wel een goede reden vinden om je niet aan je budget te houden, vooral als je niet betaalt maar de ‘zotres’. De zotres zijn de zimpozables, de rijken die betalen voor de nimpots zijn allemaal mooi en heet.

Dus elk jaar doen we een PLFR, wat een begroting is die het budget corrigeert dat we niet houden om te zeggen dat het nieuwe budget zal worden behouden… wat het niet zal zijn.

READ  Rijbewijs: het terugroepen van punten zal in 2023 toenemen, en we leggen uit waarom

Dit leuke spelletje bestaat al 40 jaar!

Kortom, op pagina 14 van de PLFR heeft u deze tabel die de werkelijke cijfers van onze dramatische financiële situatie laat zien, wat pater Bruno ook mag zeggen.

Belastinginkomsten, dat wil zeggen al het geld dat de staat verdient en uit onze zakken haalt: € 315,2 miljard, wat veel geld is.

Totale uitgaven 505 miljard en kruiwagens, laten we op dit niveau kruiwagens negeren!

onvermogen? 168,5 miljard euro in slechts één jaar.

En dat is … meer dan 53% van het omzetvolume!

Ja, mijn vrienden, we geven 53% meer uit dan dat we teruggaan naar de schatkist, en zelfs dat was met negatieve rentetarieven op onze schuld!

Dus ik wil je niet lastig vallen, maar hier kunnen we het zeggen.

Frankrijk is op weg naar een faillissement.

Frankrijk is niet de financiële Mozart van gisteren en vandaag.

Als Frankrijk failliet gaat, stappen ze net als de mammushi van Sri Lanka in een vliegtuig om elders onderdak te zoeken.

Nee, als Frankrijk failliet gaat, gaan jij en ik failliet, en we zullen dit land moeten oprichten, dat zeer grote risico’s zal moeten nemen.

We zullen het doen met grootsheid, gematigdheid en wijsheid, en we zullen het doen met alle mensen van goede wil, waar ze ook komen.

Zoals altijd verraden de elites de naties en de jongeren en de armen redden hen.

Het is al te laat, maar alles is nog niet verloren.

Maak je klaar !

Charles Sannat

“Insolentiae” betekent “onbeschaamdheid” in het Latijn
Om mij te schrijven [email protected]
Om mijn vrouw [email protected] te schrijven

READ  LVMH dépasse les 64 milliards d'euros de chiffre d'affaires in 2021, en dépit de la crise liée au Covid-19

U kunt zich ook abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief “Strategies” waarmee u vooruit kunt komen en waarin ik concrete oplossingen met u deel die moeten worden geïmplementeerd om u voor te bereiden op de volgende wereld. Deze oplossingen zijn gecentreerd rond de PEL-aanpak – Erfgoed, Werkgelegenheid en Locatie. Het idee is om je de tools en technieken te laten zien die nodig zijn om persoonlijke en familiale veerkracht te bereiken.

“Om vreedzame revoluties te onderdrukken, maakt men gewelddadige revoluties onvermijdelijk.” (John F. Kennedy)

“Dit is een ‘informatief’ artikel, d.w.z. geheel of gedeeltelijk vrij van reproductie, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en een ruwe en meedogenloze analyse van economisch nieuws geeft. Dank u voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »