Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona-Mercato: de favoriet na Koeman

Lancering echter! Voetbalclub Ronaldo-Messi: duel op nummer

De voorpagina van El Mundo Deportivo deze donderdagochtend laat geen twijfel bestaan ​​over de toekomst van Ronald Koeman bij Barcelona. Ja, de Nederlandse coach las “ten onrechte” een persbericht waarin hij slechte resultaten enigszins verloochende, zonder zijn management vooraf te waarschuwen. Hij die al intern wordt betwist, heeft alle eer verloren. Wat de uitkomst ook is in Cadiz vanavond, hij moet naar beneden.

Het is afwachten wie hem gaat vervangen. Er doen de afgelopen dagen verschillende namen de ronde, maar twee in het bijzonder houden het touw vast: Xavi en Roberto Martinez. De eerste is populair bij iedereen, maar Joan Laporta twijfelt nog steeds weinig aan zijn vermogen om een ​​groot team als Barcelona te leiden. De tweede is de favoriet van de president. En volgens El Chiringuito is hij degene die momenteel het touw draagt. Johan Cruijff en vriend van zijn zoon Jordi, de huidige directeur voetbal, vervolgden, de Belgische coach weigerde twee dagen geleden commentaar te geven op dit gerucht…

Martinez op poleposition voorbij Koeman

Het lot van Ronald Koeman op de bank in Barcelona was bepaald. De Nederlander zal naar verwachting de wedstrijd in Cadiz vanavond missen. Om hem te vervangen, zet Blaugrana-president Joan Laporta zich in om van Roberto Martinez de gelukkige winnaar te maken.