Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Avocado verandert de verdeling van buikvet bij vrouwen

Vrouwen die dagelijks een avocado aten, hadden een vermindering van het visceraal vet in de buikstreek. uitleg.

Nog een goede reden om avocado’s in je maaltijd te verwerken. Volgens een nieuwe studie Uitgevoerd door de University of Illinois Urbana-Champaign (VS), kan één avocado per dag helpen bij het herverdelen van buikvet bij vrouwen.

In deze studie gebruikten onderzoekers gegevens van 105 volwassenen met overgewicht en obesitas. Vrouwen die avocado’s aten als onderdeel van hun dagelijkse maaltijd, vertoonden een diepere vermindering van buikvet. Deze resultaten zijn gepubliceerd in VoedingsdagboekDeze studie werd ook gefinancierd door de Hass Avocado Council.

Video – Gezondheidsboek – Dr. Christian Recchia: “Te gaar gekookte pasta maakt je dik en is slecht voor je gezondheid. Je moet er vanaf”

Buikvet

Het doel was niet om af te vallen. We wilden begrijpen wat de consumptie van avocado’s doet met de manier waarop mensen lichaamsvet opslaan. De locatie van lichaamsvet speelt een belangrijke rol in de gezondheidNiman Khan, hoogleraar kinesiologie en gemeenschapsgezondheid in Illinois, vatte het samen.In de buik zijn er twee soorten vet: vet dat zich net onder de huid ophoopt, onderhuids vet genoemd, en vet dat zich dieper in de buik ophoopt, visceraal vet genaamd, dat de huid omgeeft. Inwendige organen. Dus wilden we bepalen of de verhouding van onderhuids vet tot visceraal vet veranderde met de consumptie van avocado’s.“.

De deelnemers werden in twee groepen verdeeld. Twaalf weken lang kreeg de ene groep maaltijden met verse avocado, terwijl de andere groep een maaltijd kreeg met bijna identieke ingrediënten en vergelijkbare calorieën, maar geen avocado. De onderzoekers maten vervolgens de buikvet- en glucosetolerantie van de deelnemers.

READ  Gezondheid. Hoe Covid-19 ervoor zorgde dat twee virale griepstammen ‘verdwenen’

Extra werk

gevolgen? Degenen die één avocado per dag aten, hadden een afname van het visceraal vet in de buik en een afname van de verhouding tussen visceraal vet en onderhuids vet. Deze verdeling van vet bij mannen is niet veranderd. “Ons onderzoek werpt niet alleen een waardevol licht op de voordelen van dagelijkse avocado-consumptie op verschillende soorten vetverdeling tussen de geslachten, maar biedt ons ook een basis voor verder onderzoek om de volledige impact van avocado op lichaamsvet en gezondheid te begrijpen.Studie co-auteur Richard MacKenzie, hoogleraar menselijke stofwisseling aan de Universiteit van Roehampton in Londen, zei.

Alvorens te concluderen:Door ons onderzoek nog verder te stimuleren, zullen we een duidelijker beeld krijgen van de soorten mensen die het meeste baat zouden hebben bij het opnemen van avocado’s in hun dieet.“.

Video – Carnet de Santé – Dr. Christian Reccia: “In 1975 waren er 11 miljoen zwaarlijvige mensen in de wereld. Vandaag zijn er meer dan 300 miljoen mensen”