Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Australië: hoe laat en op welk kanaal om de eerste Blues-wedstrijd in het WK 2022 te bekijken?

Australië: hoe laat en op welk kanaal om de eerste Blues-wedstrijd in het WK 2022 te bekijken?

Franse nationale ploeg Didier Deschamps speelt zijn eerste wedstrijd Wereldbeker in Qatar, vier jaar nadat hij de trofee in de wacht sleepte op de meest prestigieuze wedstrijd van Rusland. Gekwalificeerd als het eerste team in hun groep, arriveerden de Blues met logische ambities in het Midden-Oosten.

Net als in 2018 zit Australië in de groep Frankrijk. Is dit een goed voorteken? De voetbal Ze bevestigden hun ticket voor de competitie nadat ze Peru hadden uitgeschakeld na strafschoppen in de play-offs. Het volstaat te zeggen dat ze moesten vechten om het voor elkaar te krijgen en dat ze hun teamgenoten geen cadeaus zouden geven Kylian Mbappé.

Vier jaar geleden wonnen The Blues dankzij doelpunten van Antoine Griezmann en Aziz Behich (2-1) van zijn kamp. Toen eindigde het Franse team als eerste in hun groep. We wensen hem het allerbeste in deze eerste wedstrijd van de groepsfase en voor de rest van de competitie.

De wedstrijd wordt gehouden in het Al Janoub Stadium, dat plaats biedt aan 45.000 toeschouwers.

Om er zeker van te zijn dat u geen enkele wedstrijd mist, voegt u eenvoudig competitiewedstrijden toe aan uw kalender met behulp van onze geautomatiseerde tools door deze links te volgen:

Google kalender

Microsoft Outlook

Apple kalender

Op welke zender de wedstrijd kijken?

De bijeenkomst wordt onversleuteld uitgezonden op TF1, met het onvoorwaardelijke commentaar van het duo Grégoire Margotton en Bixente Lizarazu. beIN Sports 1 biedt deze meeting ook aan aan zijn abonnees.

READ  Kylian Mbappé en Frankrijk zullen het “solide defensieblok” van Ierland moeten verrassen.