Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Astronaut Sophie Adenot heeft “energie over” en “kan niet wachten” om te beginnen met trainen

Astronaut Sophie Adenot heeft “energie over” en “kan niet wachten” om te beginnen met trainen

Sinds afgelopen november maakt ze deel uit van de nieuwe actie Astronauten Europeanen. Frans Sophie Adino Deze vrijdag aangeboden bij ruimte stad Na een tweedaagse reis naar ToulouseHij stak zijn “ongelooflijke enthousiasme” niet onder stoelen of banken.

“Ik kijk erg uit naar al deze avontuurlijke ervaringen in de ruimte, of het nu gaat om het werken met deskundige teams, astronauten, training, simulatoren, reizen naar Houston, Canada, in Japan om de verschillende modules te ontdekken waaraan we zullen moeten werken… ‘ legde ze uit en merkte op dat ze ‘energie over had’.

De 40-jarige testpiloot begint op 1 april met trainen in het European Astronaut Centre (EAC) in Keulen, In Duitsland. Gedurende 12 tot 14 maanden volg je een “basisopleiding”. Deze interdisciplinaire en algemene training zal veel onderwerpen behandelen, van geneeskunde tot ruimtesystemen.

Nog steeds een helikopter testpiloot

Didier Schmidt merkte op: “We bereiden een nieuwe generatie astronauten voor die volledig verder gaan dan het simpele feit om naar een orbitaal ruimtestation te gaan op 400 km afstand en terug, en daar zullen we 400.000 km gaan en op de maan landen.” , Head of Human Spaceflight Strategy and Coordination bij de European Space Agency.

Aan het einde van deze eerste training wordt een van de vijf astronauten uit de promotie geselecteerd en zal beginnen met “missiespecifieke training die doorgaans twee jaar duurt voordat ze kunnen opstijgen”, merkt de luitenant-kolonel van het leger op. lucht en ruimte. De andere vier taken zullen worden verdeeld over “verschillende taken: het onderhouden van vaardigheden, het helpen ontwerpen van toekomstige ruimteverkenningsmissies en het helpen bij de communicatie tussen stationpersoneel en grondteams”, vervolgt ze.

READ  Attal maakt zich zorgen over het niveau van de leerlingen van de vierde klas op het gebied van Frans en wiskunde

Voordat ze terugkeerde naar school, ging ze verder als helikoptertestpiloot en vloog ze regelmatig met een Puma, Chinook, Caracal en zelfs de NH90.