Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Astrid Philon gedwongen af ​​te vallen? Zijn beproeving tijdens het filmen van Extreme Limit

Ze heeft haar sporen achtergelaten in de televisiewereld. Astrid Philon Hij werd bekend bij het grote publiek door te spelen in de cultseries uit de jaren 90 eerste kusjes En honing en bijen; En als de moeder van Jules, 11, vandaag een beetje zeldzaam is, heeft ze veel te vertellen! Gast op de tijdschriftpodcast 7 dagen tvEn sericonischeDe actrice, die op 30 oktober haar 50e verjaardag viert, heeft haar eerste tv-optreden onthuld.

Van 1994 tot 1999 regisseerde ze de serie heel erg, uitgezonden op TF1. In deze op Amerikaanse producties geïnspireerde tv-serie, die zich afspeelt in een sportacademie, speel je Paloma tot en met 104 afleveringen.
Als deze show evenveel talenten onthulde als Vincent Nicole, Tonya Kinzinger of Marion Cotillard, lijkt het er niet op dat Astrid Fillon goede herinneringen heeft bewaard.

“Tijdens het spelen bij Extreme Limit ontdekte ik geregeerde tafels. In groepen wachtten we vaak tussen twee shots, en ik begon regelmatig te eten”, legt de actrice uit, die in 2007 naar Aix-en-Provence verhuisde en het uitmaakte met vriend Giles.

Deze slechte en slechte gewoonte die volgens Astrid Philon niet in de smaak viel bij de productie! “Ik had openhartige faxen – in die tijd waren het faxen – die me vertelden te stoppen met eten, omdat ik al was aangekomen”, vertel het aan onze collega’s. Alvorens toe te voegen: “Het zorgde voor veel problemen met TF1, denk ik. Ik was niet het stereotype van een erg mooie en schattige pépette.”