Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Flash: Batman-kostuum roept herinneringen op aan Michael Keaton

Midden in een promotie voor zijn volgende speelfilm, The Protégé, praat Michael Keaton met Jake’s Takes over zijn terugkeer naar het Batman-universum. “Het was verrassend natuurlijk en raar.”

Fonkeling Het is ongetwijfeld een van de langverwachte films in DCEU. Deze eerste solofilm van Barry Allen is een verkenning van het multiversum en zijn parallelle plots. Barry gaat dankzij zijn snelheid terug in de tijd en zal proberen zijn moeder te redden en zijn vader vrij te pleiten. Maar het is nooit veilig om tijd te manipuleren, en dat zal gevolgen hebben voor de realiteit ervan. Fonkeling Het is duidelijk dat hij vast komt te zitten in parallelle realiteiten, waar hij niet één, maar twee Batman zal oversteken. In feite, Ben Affleck speelt de Dark Knight voor de laatste keer. Als deze terugkeer inderdaad een gebeurtenis op zich is, in een tijd waarin alle ogen op Robert Pattinson zijn gericht, is het de opkomst van een ander monument voor het universum Batman Wat de aandacht van licentieliefhebbers prikkelt.

Michael Keaton, die Bruce Wayne twee keer raakt Tim BurtonOp het punt om weer op te duiken in een nieuw avontuur. De acteur zal 20 jaar later het kostuum voor de Andy Muschietti-film dragen Batman: de uitdaging. tijdens promotie beschermd, waarin hij een moordenaar speelt, betoverde de acteur bij zijn terugkeer in de huid van Bruce Wayne en zijn alternatieve personage gemaskeerd in de microfoon van YouTuber Jake’s Takes. Hij legt uit:

“Het was gewoon zo normaal en raar raar. Maar dan begin je je scènes te spelen en daar… het zit vol met herinneringen die terugkomen, puur zintuiglijk geheugen.”

maag voor 2 november 2022En Fonkeling Geregisseerd door Andy Muschietti (ET). Naast Michael Keaton en Ben Affleck vinden we acteurs Ezra Miller in de huid van Barry Allen, Kersi Clemons in de huid van Iris West en Ron Livingston in de huid van vader. Maribel Verdo zal de Scarlet Speedster spelen, terwijl Sasha Calle de Supergirl zal spelen.

READ  Karen Le Marchand: Cannon draagt ​​een bohemien jurk op de bruiloft van Matthew en Alexander