Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ASSE: Een oud conflict dat weegt op de komst van de coach

ASSE: Een oud conflict dat weegt op de komst van de coach

Voetbal – Mercato – ASSE

ASSE: Een oud conflict dat weegt op de komst van de coach

Gepubliceerd op 8 december 2023 om 4:00 uur

Na de nederlaag tegen Guingamp, de vijfde tegenslag op rij, besloot ASSE in actie te komen. Terwijl Laurent Battles het Zwaard van Damocles boven zijn hoofd hield, werd de technicus bedankt. Vanaf nu is ASSE op zoek naar een nieuwe coach. Wie zal dan de gelukkige zijn? We moeten de terugkeer van Frederic Antonetti al uitsluiten vanwege eerdere spanningen die blijven bestaan.

Het is al een hele tijd geleden Laurent Battles Hij was in gevaar bij ASSE. Als hij zijn positie tot nu toe kan behouden, is de nederlaag tegen hem gangbult Het was er één te veel voor de coach. De Groenen besloten de bladzijde om te slaan Gevechten Hij is ontslagen en de vraag is nu wie hem op de bank zal vervangenASSE. Een serie die momenteel veel stof doet opwaaien.

Antonetti wilde niet langer terugkeren naar ASSE

Thierry Laurie, Olivier Dall’Oglio, Jean-Pierre Babin, Zoumana Camara…Verschillende manieren om het te vervangen zullen worden overwogen Laurent Battles Op de stoelASSE. Aan de andere kant moeten we toegang al uitsluiten Frederik AntonettiHij trainde Al-Khader eerder tussen 2001 en 2004. Saint-EtienneDe 62-jarige heeft echter zijn eigen aanhangers Roland Rohmer. hoewel, het team Laat hem dat wetenAntonetti Hij heeft geen plannen om terug te kerenASSE Vanwege zijn stormachtige vertrek uit Forez.

“Het is volkomen onredelijk om te denken dat ik zou overwegen om opnieuw met hem samen te werken.”

In januari 2023 Frederik Antonetti Hij zei ook heel duidelijk dat deze verloving bij vertrek plaatsvindtASSE hij keerde terug naar Saint-Etienne. ” De supporters van de club kennen de omstandigheden van mijn ontslag uit Saint-Etienne in 2004, evenals de manager, die momenteel nog steeds directeur van de club is, en die leiding gaf aan de samenzweringen, manipulaties en streken die tot dit gedwongen vertrek leidden. Het is volkomen onredelijk om te denken dat ik zou overwegen om opnieuw met hem samen te werken “, Zeker AntonettiToen wees hij Bernard Caizo.

READ  Liverpool keert terug naar één punt in de Champions League door Leicester te verslaan