Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

ARS stelt: “Er zijn geen gevallen van overbesmetting van het virus in het gebied van Bacalan”

ARS stelt: “Er zijn geen gevallen van overbesmetting van het virus in het gebied van Bacalan”

Het positiviteitspercentage voor 900 recente tests is 2,4%, bepaald Dr Daviller, medisch adviseur van ARS.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

In de regio Bacalan, in Bordeaux, “Er is geen verdere verspreiding van het virus”, Op maandag 24 mei stelt de Franse arts Benjamin Daveler, medisch adviseur bij ARS Nouvelle-Aquitaine, gerust, terwijl bij een klein aantal bewoners sinds afgelopen weekend een mutatie in de Engelse variant is geconstateerd.

>>> Covid-19: Bordeaux wil een variabele bevatten die aan de oorsprong ligt van het brandpunt van de infectie

Aanstaande maandag zijn er van de ongeveer 10.000 inwoners van het gebied “51 patiënten positief voor de Engelse taalvariant met de E484Q-mutatie. Van de 51 patiënten hebben we niet de ernstige vorm, alleen de asymptomatische of zeer milde vormen, waarvoor geen ziekenhuisopname nodig is. We hebben dus geen patiënten in het ziekenhuis. “Benjamin Daviller-rapport.

Van 900 patiënten werden onderzocht, Gedurende de laatste drie dagen sets Dr. DufflerEn de We hebben een positief percentage van 2,4%, of ongeveer twintig patiënten, en we weten nog niet of ze de klassieke Engelse variant hebben of de Engelse variant met deze mutatie. We zullen binnen drie dagen weten wanneer de aanbiedingen zullen eindigen. We zijn in ieder geval gerustgesteld dat het aantal positieven niet toeneemt. “Concludeert.

READ  Dit zijn de vier moeilijkste symptomen