Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AppStore Awards 2022 – Beste Apple-apps van het jaar

AppStore Awards 2022 – Beste Apple-apps van het jaar

Het is de tijd van het jaar waarin ’s werelds toonaangevende platforms hun lijsten beginnen te maken en hun onderscheidingen toekennen aan de meest opvallende apps van de afgelopen 12 maanden. Nu is het de beurt aan Apple, die hun prijzen in de AppStore van 2022 heeft aangekondigd.

Zoals de naam al doet vermoeden, lanceren de jongens uit Cupertino deze lijst elk jaar met hun selectie van de meest unieke en overgewaardeerde apps die tot nu toe op hun platform hebben gecirculeerd.

Apple is nog steeds een interessant geval, gaande van een aanvankelijke dynamiek waarbij apps grotendeels exclusief waren voor iOS, dus niet veel mensen hebben ze ervaren, tot een meer open en universeel systeem.

Dit jaar bevestigt het deze trend opnieuw, met een grote verscheidenheid aan apps die zonder problemen kunnen worden getest in het Android-ecosysteem.

Als u de trends in de branche volgt, is de kans groot dat u al een gebruiker bent van een van de erkende apps op deze lijst.

Dit zijn de winnaars van de Apple AppStore Awards 2022.

In het geval van de AppStore Awards 2022 is alles georganiseerd in categorieën op basis van het platform of apparaat waarvoor ze werken, met enkele andere onderscheidingen toegevoegd aan hun belang of categorie.

Uiteindelijk is de lijst met door Tim Cook en zijn team herkende apps behoorlijk lang, maar we hebben de belangrijkste hier uitgelicht:

  • BeReal – Toepassing van het jaar : de opwinding-app van het jaar die viraal is gegaan en TikTok zou kunnen evenaren.
  • GoodNotes 5 – voor iPad : de krachtigste app in zijn soort, ontworpen om de mogelijkheden van de iPad ten volle te benutten. Niet te missen als je een Apple Pencil hebt.
  • MacStamboom 10 – voor Mac Voor stamboomliefhebbers maakt dit programma zeer schone en uitgebreide stamboomkaarten.
  • ViX – voor Apple TV : Iedereen denkt misschien dat dit een grap is, maar als je de twee minuten neemt die nodig waren om je te abonneren op ViX, zul je zien dat het een erg coole streamingdienst is, waarmee je gratis Latijns-Amerikaanse tv kunt ontvangen. zenders op uw TV, zonder antenne.
  • Gentlemen’s Strike – voor Apple Watch Een applicatie voor iedereen die weer in vorm wil komen zonder zich onder druk te voelen.
  • Apex Legends Mobile – Spel van het jaar : Misschien wel het meest succesvolle gratis spel met een aanraakinterface.
  • Hoe we ons voelen – Sociaal-culturele invloed : een stemmingstracker die u helpt zich beter te voelen.
READ  Het centrale zwarte gat van de Melkweg is eindelijk onthuld