Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fortnite Hoofdstuk 4: Wanneer kunnen we weer spelen?  seizoen en aanvangstijd van het onderhoud

Fortnite Hoofdstuk 4: Wanneer kunnen we weer spelen? seizoen en aanvangstijd van het onderhoud

De klassewisselingen in Fortnite hebben altijd veel lawaai gemaakt. En dit zal geen uitzondering zijn. Na een filmpje waarin we konden genieten van het kijken naar de Herald die een eiland van het vorige seizoen vernietigde, werkten spelers samen om delen van de ontwrichte kaart op te pakken en een eiland opnieuw te configureren, wat het eiland in hoofdstuk 4 zal zijn.

Dit is allemaal goed en wel, behalve dat, op het moment van schrijven, Het is onmogelijk om Fortnite te spelen. Epic Games doet het weer voor het geanimeerde laadscherm dat de game vervangt, voor een mysterieuze periode. We beginnen deze truc echter te kennen! Sinds het beroemde zwarte gat dat Battle Royale ongeveer 48 uur lang van ons heeft gestolen, weten we dat Fortnite nooit lang weggaat.

Wanneer kunnen we Fortnite spelen?

Op dit moment heeft Epic Games niet het exacte tijdstip bekendgemaakt waarop de Fortnite-servers weer zullen verschijnen. Aan de andere kant gaf de uitgever via een officiële trailer op de dag van de terugkeer van de game aan: zondag 4 dec (d.w.z. de dag na de breukgebeurtenis).

Onderhoud en modernisering

Fortnite rolt vaak ’s ochtends nieuwe seizoenen en hoofdstukken uit. We kunnen er dus vanuit gaan (en zelfs als het pincet in orde is) dat Fortnite weer speelbaar wordt Rond het middaguur, op zondag 4 december.

Dit geanimeerde laadscherm is echter niet het enige dat tussen ons en onze eerste games op de kaart van Chapter 4 staat. Epic Games ondergaat een onderhoudsperiode en je moet de benodigde bestanden downloaden naar je Chapter 4-apparaat.

READ  Waar is het internationale ruimtestation nu precies?

We houden je via dit artikel op de hoogte wanneer de update kan worden gelanceerd en geïnstalleerd.

Uitvallers zijn afhankelijk van Terug om te spelen rond 12.00 of 13.00 uur, deze zondag 4 december.