Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple zou geen nee hebben gezegd tegen Flash op iPhone als het werkte

Apple zou geen nee hebben gezegd tegen Flash op iPhone als het werkte

Apple heeft het idee van Flash op de iPhone niet volledig verworpen, legde Scott Forstel, het voormalige hoofd van iOS-ontwikkeling, uit en Apple bood zelfs technische assistentie aan Adobe, maar de resultaten waren rampzalig..

Als getuigenis in de context van de rechtszaak tussen Apple en Epic Games legde Scott Forrestal uit dat er aanvankelijk geen verzet was geweest tegen Adobe’s contentanimatie en mediabeheertechnologie op iOS, maar dat gebruikers hun accounts daar niet zouden vinden:

We hebben de flits niet losgelaten. We hebben geprobeerd Flash uit te voeren. Adobe heeft ons geholpen. We waren echt geïnteresseerd. Nogmaals, dat is een gebied waarvan ik dacht dat als we konden helpen het te laten werken, het cool zou kunnen zijn.

Flash is een enorm probleem geweest met de manier waarop het met systemen integreert, het was een virale nachtmerrie op Windows, zelfs op Macs.

En toen we ermee begonnen op iOS, waren de prestaties verschrikkelijk en vervelend, het was niet mogelijk om iets te bedenken dat waarde zou toevoegen aan de consument.

Kevin Lynch, Adobe Art Director die in zijn tijd kritiek had op de weigering van Apple. Maar toen hij besefte wat zijn waarde was, nam Apple hem in dienst na de eerste mislukte poging van Jobs. Sinds 2013 stimuleert Lynch de ontwikkeling van watchOS

Flash op iPhone was een langlopende serie tussen Apple en Adobe, die beide partners zijn. In maart 2008, iets meer dan een jaar nadat de iPhone was aangekondigd, kwam Steve Jobs Betaal voor retraite Het idee om deze speler bij zijn nieuwe draagbare systeem te zien aankomen omdat de Flash-prestaties daar onvoldoende waren en de batterij daardoor erg leeg zou lopen.

Een paar dagen later, vol vertrouwen in zijn mogelijkheden, Adobe Asura Over het voornemen om een ​​iOS-versie te maken in afwachting van de opening van de app store in de zomer van hetzelfde jaar Hoewel we erkenden dat de hulp van Apple zo nodig was als nodig was. In oktober 2008 was het de iOS-versie van Flash Player Werkgelegenheid Bij Adobe bleven de deuren van Apple en de App Store echter gesloten.

READ  Het mysterie van de manen van Mars is nog (of bijna) compleet.

Geconfronteerd met Adobe dat de Flash-speler naar Any Wind op andere platforms distribueerde – niet zonder kritiek op hun prestaties – en uithalen om Apple’s onverzettelijkheid te bekritiseren, maakte Steve Jobs in april 2010 een einde aan de controverse.

Met de lancering van de iPad in 2010 publiceerde Steve Jobs zijn “gedachten over Flash” op de Apple homepage. Een aanklacht tegen Adobe-technologie

Verspreiding Een beroemde open brief Het bracht de vele argumenten van Apple tegen Adobe-technologie op één lijn (zie ook Steve Jobs probeerde in 2010 Kevin Lynch te rekruteren). Daar worden weer slechte Flash-prestaties genoemd, maar dat is niet langer het enige probleem.

In twee jaar tijd was de App Store gegroeid en daarmee alle mogelijkheden van iPhone-apps. Flash wordt niet langer alleen gezien als suiker die in de tank van de iPhone wordt gegooid, maar als een compleet softwareplatform dat kan concurreren met de ontwikkeling van native apps. Adobe heeft er veel belang bij om ontwikkelaars naar de SDK te duwen in plaats van naar de Apple Development Kit.

Sinds 12 januari bezit Adobe begraven Flash werkt standaard op alle platforms en browsers om alle inhoud die nog online is te comprimeren.