Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple TV is geüpgraded naar tvOS 16.2, en dit is wat er nieuw is

Voor Freebox-abonnees: Apple TV is geüpgraded naar tvOS 16.2, en dit is wat er nieuw is

Gisteravond is er een nieuwe update voor de Apple TV 4K uitgerold. Er staan ​​nieuwe functies in het programma.

Beschikbaar als hoofd-tv-box voor Freebox Pop- en Delta-abonnees of als multiplex-tv, is de Apple TV 4K geüpdatet om de nieuwe tvOS 16.2-versie van zijn besturingssysteem te gebruiken. Nieuwe functies en verbeteringen zijn onder meer de mogelijkheid om spraakherkenning in te stellen voor uw Apple ID op uw iPhone, iPad of iPad iPod touchen gebruik Siri om van profiel te wisselen of gepersonaliseerde aanbevelingen op Facebook te ontvangenKameel.

Daarnaast wordt de nieuwe woningarchitectuur ondersteund. Werk de Home-app bij naar iOS 16.2 voor iPhone, iPadOS 16.2 voor iPad en macOS 13.1 voor Mac voor een efficiëntere en betrouwbaardere bediening van aangesloten apparaten in je huis tijdens gebruikKameel als centrum”, zegt appel.

We zullen ook een nieuwe carrousel zien op de startpagina van de Apple TV-app met trailers die verschillende originele inhoud op Apple TV+ of andere platforms laten zien.

Eindelijk ondersteuning Apple Music-nummer Voor Apple Music-abonnees is het geïntegreerd om het volume van de titels te regelen voor een betere karaoke-ervaring.

Dit artikel is afkomstig van de Univers FreeBox-website

READ  Asus Zenfone 8 review: klein formaat, grote capaciteit