Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple Keynote: de nieuwe iPad, iMac, AirPods 3 … verwachte aankondigingen

Door Laurent P.Foto’s door My B. Geplaatst op 19 april 2021 om 21:22 uur Bijgewerkt 19 april 2021 om 21:22 uur

Kennisgeving voor hightechliefhebbers en andere houders van Apple-merken! Apple is gepland om op dinsdag 20 april 2021 een keynote speech te houden, met verschillende aankondigingen over het aankomende nieuws van het bedrijf. Nieuwe iPad, iMac, AirPods 3 … We evalueren de verwachte aankondigingen!

De Sleutelwoorden Dr ‘een appel Altijd een evenement waar fans van het appelmerk en nieuwsgierige hightech-enthousiastelingen op wachten … en deze nieuwe bijeenkomst op 20 april 2021 mag niet afwijken van de norm met veel verwachte aankondigingen over de producten van het bedrijf. Tim kookt

Dus wat kunnen we verwachten van de advertenties? Op een gloednieuw iMacAllereerst, die de nieuwste thuischip, de M1, kan bevatten. Een belofte van het Apple-merk waarop het begon te installeren MacBook Pro 13 inch, haar MacBook Air En de MacBook Mini​ Mace L.iMac ​ Aanstaande dinsdag zou daarom een ​​aankondiging kunnen worden gedaan, tenzij deze nieuwe computer wordt gepresenteerd tijdens een toekomstige presentatie van Tim kooktVoor de tweede helft van 2021. De uitspraak is aanstaande dinsdag.

Weer een verwachte aankondiging, nieuw potentieel IPad mini​ En terecht: het is drie jaar geleden dat deze groep producten een kleine opknapbeurt kreeg, in tegenstelling tot de rest van de apparaten van het merk. DeIPad miniGeweldig, vergeten Apple Woordenschat ​ Misschien meer aanstaande dinsdag. Let ook op een mogelijke weergave van de nieuwe AirPods, de AirPods 3, die veel fans verwachtten. En zoalsIPad mini, De AirPods Beetje vergeten Sleutelwoorden Sinds 2019 (sinds de lancering van AirPods Pro en vervolgens AirPods Max).

READ  Met deze kleine robotvingers kunnen mensen met insecten communiceren

Zo niet, geef dan een presentatie aan AirTagsDit nieuwsgierige wezen kan je sleutels vinden of zelfs een nieuwe vinden iPad Pro, Het is bijna gegarandeerd om te adverteren. Zie je om 19.00 uur voor het laatste woord over dit verhaal.