Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

6 aankondigingen verwacht in de keynote van Apple op 20 april 2021

Na enkele weken van geruchten is het nieuws nu officieel: Apple houdt op 20 april 2021 een keynote. Geen iPhone aan het begin van het jaar, maar nieuwe iPads zijn zeer waarschijnlijk als Apple zich aan zijn reguliere schema houdt.

Sinds de conferentie werd geformaliseerd, is het raadspel in volle gang begonnen. Zal Apple alleen nieuwe iPads onthullen? Zullen we eindelijk te weten komen over AirTags? Wordt Apple TV geüpdatet naar 2017? We doen een evaluatie De zes meest verwachte aankondigingen voor de “Sping Loaded” keynote op 20 april.

De iPad Pro is duidelijk

Waarschijnlijkheid: zeker / zeker / 10

© Unsplash / Henry Ascroft

We zijn er zeker van dat Apple op 20 april de nieuwe iPad Pro zal onthullen. Of liever gezegd de nieuwe iPad Pro. Zoals bij elke vernieuwing van het assortiment, zouden de VS de vlaggenschip-tablet in twee versies van de 11 en 12,9 inch.

Volgens de laatste geruchten zullen ze allebei een nieuwe chip uitbrengen met de M1-architectuur die in de nieuwste Macs is geïnstalleerd. Het volstaat om de iPad Pro een betrouwbaarder medium te maken om te bouwen en te spelen, maar ook zodat Apple kan repliceren dat de iPad Pro een computer kan vervangen.

Als het ontwerp van de nieuwe iPad Pro enigszins vergelijkbaar zou moeten blijven, zou het scherm van het 12,9-inch model prima kunnen zijn Gebaseerd op mini-LED-technologie​ Dit is in ieder geval wat de recente geruchten aangeven. Er is nog steeds geen OLED-display, aangezien mini-LED’s afhankelijk zijn van LCD-technologie.

Eindelijk zou de nieuwe iPad Pro vergezeld kunnen gaan van een De derde generatie Apple Pencil

READ  Deze twee planeten zouden 'waterwerelden' zijn, een ongekende ontdekking

iPad mini, misschien

Waarschijnlijkheid: helemaal niet zeker / 10

IPad mini 5

Foto: Apple

IPad mini is een favoriet van het gezin. Terwijl de collectie volledig is vernieuwd, viert het kleinere model binnenkort zijn derde jaar. En 3 jaar, voor een iPad, begint het aan te voelen als een Lightning-poort.

Vooral sinds de release, IPad mini was niet echt de nieuwste​ Het ontwerp nam de oude versies weer over, met brede randen rond het scherm. Een klein beetje vers bloed kan hem geen kwaad.

Als Apple een niet-Pro-iPad introduceert, is hij er Grote kansen om iPad mini te worden.

iMac

Waarschijnlijkheid: hypé / 10

27-inch iMac

© Appel

Vorig jaar beloofde Apple om zijn Mac-line-up over een periode van twee jaar te herzien door zijn zelfgemaakte chips te integreren. Het is nu een jaar geleden en Alleen 13-inch MacBook Pro, MacBook Air en Mac mini Met M1-chip.

Volgens sommige geruchten zou Apple nieuwe machines kunnen uitbrengen die draaien op zijn eigen zelfgemaakte chips. De meest verwachte, iMac​ De Pommé desktop computer is een van die hightech producten met een bijzondere uitstraling.

Desalniettemin zou Tim Cook in de tweede helft van het jaar het woord moeten nemen om een ​​nieuwe generatie MacBook Pro te introduceren, misschien uitgerust met een nieuwe spierconfiguratie. Zult u wachten tot Apple tegelijkertijd de iMac start? Antwoord over een paar dagen.

De volgende generatie Apple TV

Waarschijnlijkheid: lage kans / 10

Kameel

© iPhon.fr

Apple heeft niet de gewoonte om de Apple TV regelmatig te vernieuwen. De laatst beschikbare versie dateert uit 2017 en hoewel hij nog steeds tot de beste tv’s op de markt behoort, is hij klein Bijwerken Het zal hem geen kwaad doen.

READ  Oppo Enco Free 2 echte draadloze oordopjes-test: een nieuwe concurrent verschijnt

Het komt goed, Apple zal de Apple TV vollediger voorbereiden Vanaf modeljaar 2017. Het zal een aangesloten luidspreker bevatten en dus een mix zijn tussen Apple TV zoals we die kennen De HomePod is klein​ Het heeft ook een webcam waarmee u via video kunt communiceren.

Het probleem: Bloomberg heeft onthuld dat het product in kwestie nog maar in de beginfase van ontwikkeling is. Dus hij zal over een paar dagen niet klaar zijn voor een conferentie.

Als Apple TV op 20 april werd aangekondigd, zou dat zo zijn Vorige updateMet een snellere processor, verhoogde opslagcapaciteit en een 120Hz frequentie, om jouw game-ervaring op Apple Arcade te verbeteren.

AirPods 3, de “rest”

Waarschijnlijkheid: Ray Charles / 10

Airpods 2 zijn open

© Presse-citron.net

AirPods behoren misschien wel tot de meest populaire Apple-producten. Hoewel, Van AirPods Pro Gelanceerd in 2019, niets nieuws in de tropen, de voorkeur van Amerikanen Zet in op uw AirPods Max

Een paar dagen voor de keynote speech zei prof De uitval Net gepost Afbeelding zou AirPods 3 moeten zijn Op Weibo. Nagemaakt? Het is moeilijk te zeggen omdat lekken met betrekking tot dit product nog steeds zeldzaam zijn.

Voorlopig weten we alleen dat de oplaadbox compacter zal worden en het ontwerp is lichtjes herzien. Zeer schaarse informatie voor zo’n populair product.

AirTags, nogmaals

Potentieel: AirPower / 10

Apple-airtags-prototype

© The Mac Observer

AirTags lijken een beetje op de AirPower uit de jaren 2000. We anticiperen erop met elk nieuw zoekwoord, waarbij elk zoekwoord duidelijk wordt door de afwezigheid ervan.

Recente geruchten wijzen op een concurrerend geolocatiesysteem van Tile genaamd AirTags.

READ  Einde klap voor Android Auto op smartphone

Net als Samsung SmartTags, AirTags kunnen dus geolokaliseren Precies de locatie van het ding waarop ze zijn vastgemaakt. Apple heeft zelfs de allow-functie ontwikkeld Lokaliseer het genoemde object in augmented reality.

Zal de show van 20 april de juiste zijn? Er is weinig kans. een seconde.