Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple installeert tot nader order geen schermbeschermers meer op iPhones

Sinds afgelopen vrijdag stoppen Apple Stores met het plaatsen van beschermende films op iPhone-schermen. Het is een service die normaal gesproken door winkels wordt aangeboden, met als dubbel voordeel dat je er vanaf het moment van aankoop gebruik van kunt maken en vooral dat je een tot in de puntjes verzorgde screenprotector krijgt, waarvoor een speciale machine wordt ingezet. gebruikt voor deze taak. Deze service werd op vrijdag dezelfde dag afgebroken en volgens onze informatie is er op dit moment geen vaste datum voor een retour.

Screenprotector installeren in de Apple Store in 2017 (screenshot De video van Ryan T).

Waarom deze storing? We hebben twee verschillende veronderstellingen gehoord, een dat de beschermende films een probleem hebben en de andere dat de applicatiemachine de oorzaak van het probleem is. Deze laatste hypothese lijkt ons geloofwaardiger, aangezien winkels nog wel zelfbedienings- en make-your-own screenprotectors verkopen, maar deze niet meer installeren. De instructies zijn echter om de installatie voor alle iPhone-modellen af ​​te breken, niet alleen voor de nieuwste.

Misschien vond Apple het gemakkelijker om de boodschap te begrijpen door de service voor alle iPhones te stoppen. Hoe dan ook, als u bescherming wilt kopen om zelf te installeren, zijn de producten die te koop zijn in de Apple Store niet per se de meest interessante, het is in dit geval beter om op internet te kijken.

iPhone 13: nieuwe inkeping, nieuwe bescherming

iPhone 13: nieuwe inkeping, nieuwe schermbeschermers

Hoewel alle iPhones onder dit beleid vallen, is de iPhone 13s zeker verantwoordelijk voor de verandering. Apple reageerde sowieso te laat, want we kunnen vaststellen dat de Apple Store in Lyon Part-Dieu vrijdagochtend bij opening al klaar stond om een ​​screenprotector op te zetten. Maar aan het eind van de dag was de informatie in alle winkels gepost en was de procedure nergens meer beschikbaar.

READ  Xbox Series S is de bestverkochte console van Black Friday 2021 | Xbox One

Dit is maandag 27 september nog steeds het geval en is geen lokale maatregel. Apple heeft de installatie van schermbeschermers over de hele wereld verboden, zoals blijkt uit deze getuigenissen die op sociale netwerken zijn geplaatst (1En 2En 3).