Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple heeft het mis met het weergeven van het batterijpercentage van de iPhone

Met iOS 16.1 wil Apple eindelijk eens en voor altijd een lijn trekken rond de controverse die gepaard gaat met het weergeven van het resterende batterijpercentage op zijn iPhones.

iPhone 14 Pro // Bron: Apple

De iPhone 14 En de iPhone 14 Pro gedetecteerd. Deze producten vertegenwoordigen ook toegangiOS 16 op meerdere apparaten. De publicatie van deze update heeft echter voor een grappige controverse gezorgd. Kern: geef het resterende batterijpercentage weer. Een doorn in het oog waar Apple van af wil Dankzij iOS 16.1.

De controversiële keuze van Apple

Het begon allemaal in augustus toen we erachter kwamen Een van de nieuwigheden in iOS 16 was de mogelijkheid om het batterijniveau weer te geven in de statusbalk blijven staan. Dat zou je vanaf dat moment moeten weten iPhone X Met de komst van de notch moesten iOS-gebruikers naar het Control Center om toegang te krijgen tot deze informatie. dit is “ketterijiOS 16 maakte mensen aan het lachen, want het was verre van innovatief.

Daar zou het verhaal kunnen eindigen. echter, De manier waarop iOS 16 het batterijpercentage liet zien, heeft verschillende kritieken opgeleverd. In zijn wens om het lezen te vereenvoudigen, achtte Apple het gepast om geen dynamisch icoon te kiezen. Zo blijft de batterij in de hoek van het scherm altijd vol, ook als de batterij niet op 100% staat. Je moest wachten tot het percentage daalde tot 20% om het pictogram rood te zien worden en slechts tot een vijfde te vullen.

Apple corrigeert zijn fout met iOS 16.1

Dit zijn precies de details die Apple voorbereidt om te patchen in iOS 16.1. zoals aangegeven Mac-geruchtenIn de bètaversie van deze versie van het besturingssysteem wordt het batterijpictogram leeg als de iPhone-batterij leeg raakt.

READ  De mooiste foto's van "Super Strawberry Moon".

Zeer goed nieuws. In tegenstelling tot wat Apple aanvankelijk dacht, maakt het verstrekken van dynamische code het lezen gemakkelijker. Het enige dat nodig is, is een snelle blik om de informatie te absorberen.

Youtube-linkAbonneer je op Frandroid

Houd er rekening mee dat u de aangepaste optie moet activeren om het percentage resterende batterijlading te kunnen zien. Merk ook op dat aanvankelijk niet alle iOS 16-apparaten van deze functionaliteit profiteerden, maar iOS 16.1 maakt het zelfs beschikbaar voor vergeten modellen zoals iPhone 11, Xr of de nieuwste “mini” -versies.

iPhone 14 en 14 Pro worden op vrijdag 16 september geleverd. We verwennen je met het eerste dat je met je nieuwe smartphone gaat doen: de iOS-update starten.
Lees verder


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.