Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is er nieuw in deze grote update

Na testen in het Windows Insider-programma, rolt Microsoft een grote Windows 11-update uit, genaamd Windows 11 2022.

We wisten dat Microsoft een belangrijke update aan het voorbereiden was Zoals Windows 11 22H2. Ten slotte heeft het bedrijf gekozen voor een meer sobere en gemakkelijk te onthouden naam: Windows 11 2022. Deze nieuwe versie kan nu gratis worden gedownload en brengt een groot aantal nieuwe functies naar Windows 11.

Wat is er nieuw in Windows 11 2022

Om zijn nieuwe versie van Windows te introduceren, benadrukt Microsoft verbeterde prestaties en vooral verbeterde beveiliging die met name wordt geboden door de intelligente applicatiecontrole, die het mogelijk zou maken om de authenticiteit van applicaties die een persoon op zijn computer installeert beter te verifiëren.

Melding voor slimme app-bediening in seconden

Maar de nieuwe functies die de meeste gebruikers zullen onthouden, houden verband met de wijzigingen in de interface. Net als het startmenu van Windows 11 is het meer aanpasbaar met nieuwe mappen en lay-outs in Instellingen.

Windows 11 Start Personalisatie (1) - Groter formaat

Deze update past verschillende kleine interface-elementen van Windows 11 aan om de update-inspanningen van Microsoft voort te zetten met de lancering van het systeem in 2021. Het is een nieuwe set instellingen van het Configuratiescherm dat naar de app Instellingen gaat, nieuwe pictogrammen of nieuwe opties voor aanraakschermen .

Lay-out van opnameformaat

Het uitstekende vensterbeheer van Windows 11 wordt nog beter met nieuwe lay-outopties. Er verschijnt nu een menu bovenaan het scherm waarmee u de ruimte kunt selecteren die het geselecteerde venster zal innemen. Comfortabele items die heel praktisch zijn in het dagelijks leven.

Bedieningsbalk - formaat gewijzigd

Microsoft heeft ook gewerkt aan de consistentie van zijn ecosysteem. De Game Bar heeft zijn interface gewijzigd bij gebruik met een controller om gemakkelijker te gebruiken te zijn. Spelers hebben ook het recht om wijzigingen aan de DirectX-kant aan te brengen. Met Windows 11 2022 kunnen games in de venstermodus specifiek profiteren van Auto HDR, Variabele verversingssnelheid (VRR) En een zeer lage systeemresponstijd.

READ  Netflix Gaming: Games, Spelen en Prijzen

Windows 11 2022 Update AI Studio-effecten - formaat gewijzigd

Microsoft gaat eindelijk over de AI-opties en toegankelijkheid van zijn besturingssysteem om het gebruiksvriendelijker te maken. Laten we de mogelijkheid noemen om de camera-achtergrond automatisch te vervagen of uw blik te transformeren om er natuurlijker uit te zien.

Weer een update in oktober

Zoals sommige geruchten hebben gesuggereerd, zal Microsoft de komende maanden ook lichtere updates aanbieden om de ontwikkeling van Windows 11 2022 te voltooien. Een update staat al gepland voor oktober.

Windows 11 2022 Verkenner-tabbladen bijwerken (1) - Formaat wijzigen

Het zal met name de interface van de bestandsverkenner aanpassen om favorieten te presenteren en beter te integreren met OneDrive, maar ook tabbladbeheer toevoegen aan de verkenner. De Foto’s-app zal in oktober ook een belangrijke update krijgen, evenals enkele verbeteringen aan de taakbalk of het klembord.

Update om nu te downloaden en te installeren

Windows 11 2022 is nu de nieuwste versie van het systeem. Het is nu degene die wordt geïnstalleerd als een update van Windows 10 op een compatibel apparaat. Voor apparaten waarop al Windows 11 wordt uitgevoerd, moet de update worden gedownload van Windows Update.

We hebben Microsoft gevraagd naar: Niet-ondersteunde apparaten waarop mogelijk Windows 11 . is geïnstalleerd Om te kijken of ze gebruik kunnen maken van Windows 11 2022. Het bedrijf heeft onze vragen nog niet beantwoord.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.