Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De iconische Half-Life 2 is eindelijk VR gemaakt!

Het wachten duurde lang. En na jaren van hard werken hebben de experts achter het Half-Life 2-model de komst van de publieke bèta aangekondigd. De game is nu gratis beschikbaar op stoom-. Dankzij de mod die door de community is gemaakt, kun je nu op avontuur gaan in virtual reality.

Als je Half-Life 2 op Steam bezit, kun je gemakkelijk Gratis bewerking toevoegen Gemaakt door de gemeenschap. het hele spel Geschikt voor Virtuele realiteit (Aflevering 1 en 2 nog niet ondersteund). Bovendien is er Basis opties Zoals een zittende standaard, 3rd person composietcamera en verstelbare thumbnail om het zicht onderweg te verkleinen.

Degenen die bijzonder gevoelig zijn voor het ongemak van virtual reality, moeten opmerken dat er een “stroom” is Geen teleportatie-optie bij het Ministerie van Defensie. Het spel integreert bijgehouden consoles. En je zou iedereen moeten steunen SteamVR-headsets, met LED-indicatorEn de HTC ViveEn de Oculus Rift En de Windows Mixed Reality Vermeld op Steam.

Half-Life 2, een aparte versie van de mod om afleveringen 1 en 2 te ondersteunen

de situatie is Beschikbaar als openbare bètatest. En om het te kunnen spelen, moet je het natuurlijk op Steam hebben. Let op: “Niet alle functies zijn compleet en u kunt fouten tegenkomen”. Het team van Defensie heeft een stappenplan vrijgegeven waarin staat dat het dossier Een aparte versie van de mod Wilde steunen Afleveringen 1 en 2.

En hoewel er nog steeds grote problemen moeten worden opgelost, “werken de meeste afleveringen eigenlijk goed in VR.” Bovendien zal het team na de eerste openbare bèta-lancering “ervoor zorgen dat” Afleveringen worden zo snel mogelijk volledig ondersteund “.

READ  Destiny 2 - Waar is Xûr en wat is zijn uitrusting? 7 januari 2022

“Pak dingen op en gooi ze met je handen. Fysiek traplopen En speel een balletje met de hond alsof je er echt bij bent.” maaier gevecht Door 17 stadsstraten terwijl je handmatig je wapens herlaadt. Maar zou je zelfs met een zwaartekrachtpistool naar Ravenholm durven gaan?! »

Half-Life 2 kost $ 9,99 Op het moment van schrijven.