Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Honor Pad 8-test: een 12-inch tablet zonder de waanzin maar effectief

In tegenstelling tot de meeste van zijn concurrenten, die vertrouwen op 8-megapixelsensoren, heeft het Honor 8-paneel een 5-megapixel-beeldsensor aan de achterzijde. Het volstaat te zeggen dat het apparaat niet echt bedoeld is om foto’s van hoge kwaliteit te maken – het 12-inch formaat maakt een extra camera niet erg praktisch.

Met betrekking tot de beeldkwaliteit moet worden gezegd dat de geleverde lage definitie het niet mogelijk maakt om echt bevredigende opnamen te maken. Evolutie is moeizaam, zelfs overdag, en het gebrek aan scherpte is schril en gladheid is overal. Het is niet verwonderlijk dat de foto’s ’s nachts moeilijk te gebruiken zijn.

Honor Pad 8 (5 MP, f/2.2, ISO 2864, 1/9 sec)
Honor Pad 8 (5 MP, f/2.2, ISO 181, 1/60 sec)

De uitrusting van de Honor Pad 8 is aan de voorkant identiek: hiervoor moet je te maken hebben met een 5 megapixel sensor en een optisch diafragma bij f/2.2. Het volstaat te zeggen dat selfies niet nauwkeurig genoeg zijn om te overtuigen, en de ruwheid van het gezicht verdwijnt achter de afvlakking… Portretmodus – beschikbaar aan de voor- en achterkant van de tablet – lijkt geen effect te hebben, er is geen specifieke clip die werd niet gevoeld tijdens onze tests. Laten we daaraan toevoegen dat je in de video – zonder stabilisatie natuurlijk – met de tablet in 1080p kunt fotograferen. We geven ook de voorkeur aan dit gebruik, wat handig is voor video, in plaats van het vastleggen van stilstaande beelden.

READ  25 jaar na de originele release kondigt Atlus de RPG Soul Hackers 2 aan - GameSpot