Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GTA VI: enorm lek onthult game-afbeeldingen, Rockstar Games zegt dat het “extreem deprimerend” is

Videogame-uitgever Rockstar Games (GTA, Red Dead Redemption…) werd op maandag 19 september het slachtoffer van een enorme hack. Verschillende fragmenten uit zijn toekomstige titel Grand Theft Auto VI zijn onthuld door een hacker.

Maandag 19 september zal in de annalen van videogames blijven staan ​​met wat een van de belangrijkste “lekken” in de geschiedenis lijkt te zijn. Uitgever Rockstar Games, die achter games als GTA en Red Dead Redemption zit, heeft bevestigd dat hij een slachtoffer was de piraat.

Het enorme lek van vandaag duidde op tientallen gameplay-fragmenten (spelsequentie, opmerking van de redacteur) uit de toekomstige titel van de studio: GTA VI. Een van de meest verwachte games van de komende jaren. Bijna 10 jaar na de release van de echt-geldmachine GTA V, nog steeds vandaag, van Rockstar Games.

“Onlangs zijn we getroffen door de inbraak in onze computersystemen door een derde partij die vertrouwelijke informatie illegaal heeft gedownload, waaronder video-opnamen Grand Theft Auto. Op dit moment verwachten we geen gevolgen voor online gamingdiensten, noch voor de langetermijnontwikkelingen van onze lopende projecten”, bevestigt het bedrijf in communicatiena een paar uur penetratie.

Als dit lek licentiefans behaagt die reikhalzend uitkeken naar nieuws over de titel, zien de ontwikkelaars dat hun werk in een haast wordt onthuld. “We zijn enorm teleurgesteld dat details van onze aankomende game op deze manier met jullie zijn gedeeld. Ons werk aan de volgende Grand Theft Auto zal doorgaan zoals gepland, en we zijn meer dan ooit toegewijd aan het bieden van een ervaring die de verwachtingen voor ons echt overtreft. spelers”, aldus Rockstar Games.

READ  De redenen die hebben geleid tot de vertraging bij de lancering van de raket

losgeld bericht

De hacker deelde met name foto’s van het eerste vrouwelijke personage dat mogelijk zou kunnen worden belichaamd. Autoracen, diefstallen, combinaties… alle elementen die de licentie tot een succes maakten kwamen aan het licht. Als de video’s op verzoek van Rockstar snel worden geblokkeerd, zijn sommige nog online beschikbaar.

Teapotuberhacker, de vermeende piraat, verklaarde zelfs bij de uitgever dat hij “onderhandelen” Door losgeld te eisen, zodat u niet meer gestolen inhoud onthult, met name spelcode. Dit lek vormt een enorm risico voor Rockstar, dat de release van de titel zeker zal moeten uitstellen om de game zo goed mogelijk te beveiligen en de toekomst van GTA VI niet in gevaar te brengen wanneer deze officieel wordt uitgebracht.