Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple begraaft zijn iconische iPod

De populaire digitale muziekspeler, die begin jaren 2000 een revolutie teweegbracht in de muziekindustrie, blijft verkrijgbaar bij het verkooppunt van het merk totdat de voorraad opraakt.

OM DE BLADZIJDE: Apple kondigde op dinsdag 10 mei het einde aan van de productie van de iPod, de populaire digitale muziekspeler die begin jaren 2000 een revolutie teweegbracht in de muziekindustrie, ten gunste van zijn andere belangrijke producten zoals de iPhone.

“De geest van de iPod leeft voort. We hebben een geweldige muziekervaring gecreëerd voor al onze producten, van de iPhone tot de Apple Watch.”Greg Joswiak, vice-president van internationale marketing van Apple, zei in een verklaring. “Muziek heeft altijd centraal gestaan ​​bij Apple, en door het beschikbaar te maken voor honderden miljoenen gebruikers, zoals de iPod, heeft dit niet alleen de muziekindustrie beïnvloed, maar ook de manier waarop muziek wordt afgespeeld opnieuw gedefinieerd. Het wordt ontdekt, beluisterd en gedeeld.”voltooide hij.

De gigant uit Cupertino (Californië) zei dat de iPod Touch beschikbaar zal blijven in merkwinkels totdat de voorraad opraakt.

De witte rechthoekige iPod kwam meer dan twintig jaar geleden in 2001 in de schappen en werd al snel enorm populair. Deze mp3-speler en iTunes, ook uitgebracht in 2001, hebben een enorme schok teweeggebracht in de muziekwereld door legaal downloaden te promoten, terwijl veel sites het mogelijk hebben gemaakt om films en liedjes te herstellen zonder een cent te betalen. Sinds de lancering heeft Apple bijna 450 miljoen iPods verkocht, volgens het gespecialiseerde bedrijf Loup Ventures, dat werd geciteerd door de Britse krant The Guardian. The New York Times. Dit accessoire heeft zoveel bijgedragen aan het maken van de gigantische Apple dat het vandaag de dag is dat de iPod de iPhone inspireerde.

READ  Blizzard haalt twee twijfelachtige World of Warcraft-grappen uit