Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elegant luxe vervoer voor Air France

behalve Om haar premiumstrategie te ondersteunen, introduceert de luchtvaartmaatschappij haar nieuwe campagne en een opnieuw uitgevonden zakenstoel voor lange afstanden. Le Figaro Ontdek de twee in de preview.

Frankrijk in de lucht »: de handtekening die hij draagt Air France 7 jaar lang was het bij iedereen bekend. Nu zullen we moeten wennen aan het lezen.” Scheer in stijl De eerste reclamebrief van het bedrijf sinds 2015. En wat is een betere plek dan de Eiffeltoren, het embleem van Frankrijk als er ooit een was, om die brief te versturen? In-flight veiligheidsinstructiefilm Dit opus, gecreëerd door Aura by Omnicom, benadrukt de beroemdste toeristische plekken van Frankrijk die eindigden op de tweede verdieping van de IJzeren Dame en roept het verhaal van de beklimming op.

Een stralende en vastberaden vrouw, de belichaming van de luchtvaartmaatschappij. Gekleed in een rode jurk met een eindeloze sleep beklimt ze zachtjes het metalen monument. Moet daar een bericht staan? “De opkomst van deze jonge vrouw vertegenwoordigt onze belofte om stijl hoger dan ooit te maken ‘, legt uit aan figaro Fabian Bellos, Customer Experience Manager, Air France. “We hebben een zeer moeilijke periode doorgemaakt in het luchtvervoer. Deze elegantie heeft echt betrekking op ons merk en ik denk dat het belangrijk is dat we deze trots en dit verlangen hebben om van Air France de meest stijlvolle luchtvaartmaatschappij ter wereld te maken. »

Juliette Armani stempel op Michel Legrand

Achter de camera, de Amerikaanse regisseur Brian Billets. Deze specialist in korte films heeft verschillende commercials en muziekvideo’s gemaakt, met name voor de Black Eyed Peas. En muziek heeft een plaats in het universum Michel Legrand met cover mijn hart maalt Opnieuw geformatteerd voor Air France door componist Julien Jauen. Dit is geweldig Scherm Muziek Componistik Frans tintje. Daarom was er een stem nodig. Wie is niet Juliette Armani? In 2018, tijdens de openingsceremonie van het 71ste filmfestival van Cannes, zong de Franse artiest dit lied voor de film van Michel Legrand. De Thomas Crown-zaakDie won in 1969 een Oscar voor Beste Song.

READ  De ontdekking van een "gele stenen weg" in de onbekende diepten van de Stille Oceaan

Het script was klaar: een iconische toren, met een Oscar bekroonde muziek, ritmische scènes die op hun beurt de verschillende sterke punten van het bedrijf symboliseerden… Air France’s wens om zich wereldwijd te positioneren als een premium merk. Deze huiveringwekkende spot wordt morgen uitgezonden op televisie, bioscopen en op internet in vijf strategische Air France-markten: de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Italië en Duitsland. In Frankrijk zal de distributie 100% digitaal zijn.

Nieuwe standaard voor zakenreizen

De nieuwe zakenstoel op Air France

Ga naar diavoorstelling (5)

En opnieuw onthulde Air France vanaf de Eiffeltoren haar nieuwe commerciële langeafstandsstoel op dinsdag 10 mei, die vanaf dit najaar ontdekt zal worden aan boord van een Boeing 777-300. Voor een nog hoger comfortniveau heeft het bedrijf zijn iconische gebogen stoel heroverwogen om een ​​nieuwe versie aan te bieden. Dit neemt het concept van de drie “F’s”: hele appartementWordt geleverd in een echt plat bed van ongeveer 2 meter lang; volledige toegangelk met directe toegang tot de oprit en volledige privacyvoor optimale privacy.

echte oma? Met de schuifdeur kunt u nu uw hele ruimte privatiseren, waardoor de rest van de cabine behouden blijft. ” Ik denk dat het belangrijk is en echt deel uitmaakt van de waarden van Air France om niet tegen intimiteit en vriendelijkheid te zijnFabian Bellos betoogt. Voor reizen voor twee personen, wanneer u op de middelste stoelen zit, kunt u het middengedeelte eenvoudig verlagen om de interactie met uw reispartner te verbeteren “.

Binnen in de stoel, gemaakt door de Franse gigantische luchtvaartmaatschappij Safran: wol, gepolijst aluminium, volnerfleer … Air France gaf de voorkeur voor de vervaardiging van nobele, zachte en natuurlijke materialen. Goed nieuws, de technologie is geëvolueerd en de rolstoel zal beschikken over een groot 4K HD (17,3-inch) antireflecterend scherm met ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, nieuwe Bluetooth-connectiviteit waarmee u uw hoofdtelefoon kunt gebruiken en meerdere USB C- en USB A-poorten. Details die we al vonden op de A220Elke fauteuil is geborduurd met het rode symboolaccent van het merk.

We willen een uitstekend bedrijf zijn dat het beste niveau van comfort, gastronomie en diensten biedt.

Fabian Bellos, directeur klantervaring, Air France

Op de vloer een donkerblauw vloerkleed met visgraateffect, een knipoog naar Haussmann-parketvloeren. ” We hebben de cabineharmonie van al onze vliegtuigen al opnieuw ontworpen en zullen werken aan het creëren van harmonie in de hele vloot met deze kenmerkende en symbolische blauwe kleur van Air France..

Maar dat is niet alles: de Customer Experience Manager kondigt ook een wijziging in de hele cabine aan. ” In de premium economy class zullen we bijvoorbeeld dezelfde stoelen plaatsen als in de A350 (Gecreëerd in samenwerking met de Europese apparatuurfabrikant Recaro, noot van de redactie), Onze klanten zeggen dat ze het beste comfortniveau hebben dat we in het verleden hebben gehad met clamshell-stoelen, en deze stoelen kunnen 124 graden worden gekanteld. We zitten niet op de bedbank in de werkcabine, maar 124 graden is wat we een paar jaar geleden in de business hebben geïntroduceerd. We willen een uitstekend bedrijf zijn dat het beste niveau van comfort, gastronomie en diensten biedt. Het lijkt goed te zijn gegaan.Het gevoel van Franse gastvrijheid dat de teams anno 2022 echt uniek maakt, werd beloond: Air France is uitgeroepen tot Customer Relations Company of the YearVoor de zevende keer op rij.