Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Anthony Collette over zijn toekomst bij Dancing with the Stars: 'Je moet aan het geld denken!'

Anthony Collette over zijn toekomst bij Dancing with the Stars: 'Je moet aan het geld denken!'

Anthony Collett kent de taal van hout niet! Sinds enkele weken is de populaire danseres uit Dansen met de sterren Ze organiseren een leven op het Twitch-platform waarin ze vragen van internetgebruikers beantwoorden en achter de schermen van de TF1-show vertellen. Na de kwartfinales van vorige week onthulde Anthony Collette bijvoorbeeld de verre van veelbelovende keuze van Natasha St-Pierre: “SEen paar mensen uit de productie vertelden me: “Luister Anthony, je bent met Natasha St-Pierre, en je komt niet ver in de show. Je krijgt vier bonussen. Als je vijf bonussen doet, is dat te veel .”“.

“Er zijn altijd verrassingen”

We gaan om een ​​aantal redenen niet winnen, dat is wat het is, het is televisie. Wie weet zijn er altijd verrassingen. Maar er zal over gestemd moeten worden“, hij voegde toe, voordat hij inging op een montage van de show die terugging tot het moment waarop hij Keiona steunde tijdens diens tirade tegen Chris Marquez. Aanstaande zaterdag 20 april 2024, in zijn laatste Live, uitte Anthony Collette zijn geluk bij het bereiken van de finale voor het eerst in zes jaar en verborg hij zijn verbazing en trots niet over de vooruitgang die werd geboekt door de zanger die “De enige“De finalist van dit seizoen, die nog nooit eerder heeft gedanst.

“Ik heb geen taboes als het om geld gaat.”

In de commentaren die hij live las, De gewonde danser zinspeelde op een vraag die veel kijkers stellen: zal hij volgend jaar terugkeren naar DALS? “Ja ! Nou… daarna hangt het allemaal af van het salaris, en dan van wat je neemt! Natuurlijk moet je aan geld denken! Ik heb geen taboes met geld, het maakt mij niet uit. Het hangt allemaal af van het seizoen en hoe het zich presenteert. Want daarvoor overleggen we veel met de productie en kijken we hoe het seizoen gaat verlopen'Anthony Collette antwoordde.'Maar ja, ja! van nature. Dat mogen wij niet vergeten Dansen met de sterrenHet is voor mij nog steeds een verdienste dat mensen mij kennenHij sloot zijn toespraak af door de nadruk te leggen op zijn motivatie om in het programma te blijven, maar gaf geen details over de huidige status van zijn relatie met het productieteam.