Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Burning Mel B, Eva Longoria in transparant kant… De 50e verjaardagsgasten van Victoria Beckham zetten een show op!

Burning Mel B, Eva Longoria in transparant kant… De 50e verjaardagsgasten van Victoria Beckham zetten een show op!

Het was nodig om deze gelegenheid te vieren: Victoria Beckham vierde vrijdag 19 april haar 50e verjaardag. Vijftig kaarsjes voor de voormalige zangeres-ontwerper die haar dierbaren uitnodigde voor deze symbolische dag. “VB” organiseerde een XXL-feest in een Londense club. En als er velen zijn die reageren, Geef de fotografen vooral een show die een modeshow waardig is!

Van de splitjurk van Milani tot de jurk van Eva Longoria

en dit is Eva Longoria Ze veroorzaakte opschudding met haar onderjurk met satijnen middenstuk. Een stuk kant, dat haar rug enorm blootlegt en haar rondingen elegant omarmt. Een andere gast steekt de “rode loper” in brand: Mel b. De voormalige Spice Girls maakten hun opwachting In een rode jurk met een grote halslijnCombineer met een paar puntige schoenen met hoge hakken. Onder andere leden Sexy meisjes, Mel C Ze koos zomaar voor een zwarte jurk Emma Bunton ! Mel C Die op 12 januari eigenlijk haar 50e verjaardag vierde!

Aan de kant van de Sexy meisjes, Geri Halliwell Ze koos voor een kleurrijke outfit… wit. Er valt iets op in deze menigte gasten. Salma Hayek Had ze maar een groene satijnen jurk gekozen, een beetje klassiek, die tot aan de arm van haar man zou reiken François-Henri Pinault. Een internationale beroemdheid verscheen alleen: Tom Cruise arriveerde met een grote glimlach op zijn gezicht zonder een +1! de acteur Missie onmogelijk Voor de gelegenheid haalde hij een van zijn mooiste pakken tevoorschijn. Eindelijk, Rosie Huntington-Whiteley Ze droeg een mouwloze roze jurk aan de arm van haar man Jason Statham. En de avondkoningin?

READ  Jean-Pierre Foucault verliest zijn strijd tegen de belastingdienst: de zoute belastingaanpassing van de presentator

Het opmerkelijke vertrek van Victoria Beckham

Victoria Beckham Ze droeg een transparante blauw-groene jurk. Een soort gesluierde jurk, met korte mouwen, vergezeld van een paar schoenen met hoge hakken… en haar krukken, die ze nooit uittrekt. En naast hem stond zijn clan, die daar was toen hij de Fifty Club binnenkwam: Haar man David Beckham en hun kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper.

Haar familie stond haar altijd aan haar zijde toen ze rond 02.30 uur het feest verliet. De oud-voetballer droeg hem inderdaad op zijn rug! Een bewijs van liefde die ondanks het verstrijken van de jaren sterk blijft!