Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Killian Hammon, directeur van Nevis Productions, overlijdt op 36-jarige leeftijd

Killian Hammon, directeur van Nevis Productions, overlijdt op 36-jarige leeftijd

Kilian Hamon, directeur van Nevez Productions, die het publiek in Landdivisiau en in heel Frankrijk verbaasde met zijn shows “Cœur de Bretagne” en “Danceperados of Ireland” en toerende artiesten in zijn catalogus, stierf op zaterdag 20 april op 36-jarige leeftijd. Zeer gepassioneerd door Bretagne en zijn culturen, deze jongen uit Tauli, die heel graag in Landiveseu woonde, werd vanaf zijn vroege jeugd gedreven door muziek: hij speelde piano toen hij 4 jaar oud was, en op 12-jarige leeftijd sloot hij zich aan bij de Pagade de Morlais voordat hij optrad op het Noz Festival, met Kepelledro.

Sterke relatie met kunstenaars

“Kylian, ik heb hem ontmoet, en ik hield van hem. “Het tegenovergestelde was onmogelijk…” zegt muzikant Jean-Charles Guéchen. “Hij had me kunnen vragen om overal te gaan spelen, zelfs diep in Europa zou heel eenvoudig zijn. Het was zeer geruststellend om te kunnen vertrouwen op de effectiviteit ervan. » Killian Hammon hield van zijn artiesten, en deze sterke band kwam tot uiting in de shows die hij produceerde met het Nevez Productions-team. De shows kregen een staande ovatie en waren uitverkocht.

Nadat hij geluidstechnicus werd, was Kilian Hammon zes jaar lang artistiek directeur van Lango in Morelais. Hij voerde openbare dans uit met het Steered Festival en creëerde en co-regisseerde de show voor de 150ste verjaardag van Viaduc, in Morlaix, in 2013. Hij vertegenwoordigde de experimentele run voordat hij zijn vereniging Nevez Productions oprichtte, toen hij nog maar 30 jaar oud was. oud. Sindsdien is hij nooit meer gestopt met dromen en zijn dromen verwezenlijken, met zorgwekkende eenvoud, simpelweg omdat hij erin geloofde.

READ  Als Charles III arbeidsongeschikt wordt, zullen prinsen Andrew en Harry hem niet kunnen vervangen

“Hij deed alles nauwgezet.”

“Hij was mijn kleine broertje in de muziek, hij deed alles naar hartenlust. Op 14-jarige leeftijd was hij al zo”, zegt Philippe Viereck, componist van “Cœur de Bretagne.” Hardwerkend, altijd discreet, altijd zorgzaam, genereus, sympathiek en ongelooflijk professioneel, een meteoriet in de lucht van alle fans van Bretagne, een dwerg, zoals anderen zeggen en iedereen zal zich zijn ogen herinneren die zo fonkelden toen hij sprak over alles wat hij nog te maken had. Hij nam dit citaat van Per- over. Jakez Hélias: “Het is aan ons om het te weten, niemand anders.”

De jongeman laat zijn familie, zijn muzikantenvrienden en iedereen die zijn pad kruiste achter. Aan zijn dierbaren, vooral aan zijn moeder, Marie-Hélène Hamon, voormalig medewerker van Le Télégramme, betuig ik mijn diepste medeleven.

praktisch

Er zal een herdenkingsdienst worden gehouden in Goriot Funeral Homes, St. Paul de Leon, dinsdag 23 april om 14.30 uur.