Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

video.  Tony Parker: De voormalige basketbalster onthult de identiteit van zijn nieuwe partner, een paar weken na zijn scheiding van Alizee Lim

video. Tony Parker: De voormalige basketbalster onthult de identiteit van zijn nieuwe partner, een paar weken na zijn scheiding van Alizee Lim

Basis
De voormalige aanvoerder van het Franse nationale team begon een nieuwe romantische relatie, die hij op zondag 21 april op sociale media onthulde. Dit kwam twee maanden na de aankondiging van zijn scheiding van de voormalige tennisser.

Ze trouwen in de feestelijke en geweldige sfeer van Coachella, het beroemde muziek- en kunstfestival in de Verenigde Staten. Beide nieuwe tortelduifjes deelden het nieuws op hun sociale netwerken op zondag 21 april en onthulden op Instagram Stories deze korte, kortstondige berichten.

Tony Parker, een voormalige basketbalster van de NBA en het Franse nationale team, heeft opnieuw de liefde gevonden. In de armen van Agatha Tessier.

Ze is 32 jaar oud, model en werkt regelmatig samen met veel luxemerken (Lancome, Dior, Cartier, enz.). Ardéchoise woont al zo'n tien jaar in Lyon. De hoofdstad van Gallië, het is een stad die Tony Parker dierbaar is en waarin hij veel investeert: hij is de president en meerderheidsaandeelhouder van de twee belangrijkste basketbalclubs van de stad, de dames- en herendivisie van ASVEL.

Lees ook:
Alizee Lim: 'Ik droeg het ondergoed van mijn trainers…' De voormalige partner van Tony Parker biedt pijnlijke herinneringen aan haar jaren in het professionele tennis

Zo vond de viervoudig NBA-kampioen bij de San Antonio Spurs opnieuw de liefde, twee maanden nadat hij zijn scheiding aankondigde met voormalig tennisser Alizee Lim.

Tony Parker deelde ook het leven van de Franse journalist Axelle Francine, de moeder van zijn twee kinderen, evenals het leven van de Amerikaanse actrice Eva Longoria, ster van de serie ‘Desperate Housewives’.

READ  “Ik word liever gehoord dan gerespecteerd.”