Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ange Noiret, nieuw weergezicht van TF1: Dit is een carrière die hij moest opgeven

Ange Noiret, nieuw weergezicht van TF1: Dit is een carrière die hij moest opgeven

Als de meeste personages op het kleine scherm nog een maand vrij hebben voordat ze terugkeren, klopt dat Half juli was het klaar Voor de nieuwe TF1 weerpresentator. Na zijn debuut in juni 2022 heeft Angie Noiret opnieuw The Weather Report op de voorpagina 21 juli. En het minste wat we kunnen zeggen is dat dertig iets Maak een sterke indrukZowel met kijkers als met nieuwe teamgenoten. Het moet gezegd wordenvoordat ze op het kleine scherm verschijnende 33-jarige uit Toulouse al vijf jaar als vluchtvoorspeller op de militaire basis van Orléans.

En of het precies het leger is wat hem inspireerde om een ​​carrière in de meteorologie na te strevenHij kuste liever Een heel ander beroep. De droom van Angie Noiret Helikopterpiloot worden : een beroep dat hij moest opgeven vanwege zijn kortzichtigheidspecifiek het punt. Genade in vermomming sinds de jongeman Eindelijk omgezet in een toename van het weer: “Hoewel ik altijd een goede student ben geweest zonder al te veel mijn best te doen, merkte ik dat ik mijn examens waanzinnig voor was!”En Weet je nog tijdens een interview met Tele-vrije tijd.

Foto’s – Louise Bourgoin, Charlotte Le Bon, Emile Chappy … Dit zijn Miss Weather die hun leven heeft veranderd

Angie Noir, gepassioneerde meteoroloog

Als Ange Noiret heeft “log gek”Hij zat op de banken Nationale School voor Meteorologie van Toulouse waar hij volgde Eenjarige opleiding nadat hij zijn werk heeft gedaan Acht maanden militaire training. Verantwoordelijk voor het briefen van de piloten, trad de jongeman ook op missie in Jordanië tijdens welke het was In direct contact met Franse vissers. Zoveel ervaringen dat de meteoroloog uiteraard goede herinneringen bewaart. Dit is waar ik vandaan kom. Als u op zoek bent naar informatie over een opwindende carrière, op het snijvlak van technologie en essentieel voor het soepel laten verlopen van vluchtoperaties, dan bent u hier aan het juiste adres.”En Dat constateerde hij afgelopen april op LinkedIndoor een Instagram-bericht van de militaire luchtmachtbasis Konyak te delen Promoot het beroep van meteoroloog.

READ  Hoe werkt de ontgiftingsbehandeling?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 6Medias.

Beeldcredits: TF1-scherm