Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Android Auto 10.5 komt eraan, wat is er nieuw?

Android Auto 10.5 komt eraan, wat is er nieuw?

Google is begonnen met het uitrollen van de nieuwe versie van zijn infotainmentsysteem. Dit is Android Auto 10.5 en is momenteel alleen beschikbaar in bèta. Hier leest u alles wat u moet weten over deze zoveelste editie.

© Envato

Met Android Auto kunt u het scherm van uw smartphone overbrengen naar het scherm van uw auto. Veel automobilisten maken er dagelijks gebruik van, zodat opeenvolgende updates nauwlettend worden gecontroleerd. Nadat 10.4 arriveert, begint Google met het uitrollen van de bètaversie van de volgende versie, Android 10.5.

Houd er rekening mee dat het bètaprogramma het mogelijk maakt om nieuwe versies te testen voordat u ze wereldwijd uitrolt en mogelijke problemen aan de fabrikant te melden. Hoewel Android Auto onlangs is verrijkt met nieuwe applicaties zoals Zoom en The Weather Network, moeten we voor deze nieuwe versie geen revolutionaire veranderingen verwachten.

Android Auto 10.5 bevindt zich in de bètafase: wat kunt u verwachten?

Normaal gesproken deelt Google alleen wijzigingslogboeken als er opmerkelijke nieuwe functies beschikbaar komen. Zoals onze collega’s bij Auto Evolution meldden, bevat de bètaversie van 10.5 geen grote veranderingen. Deze keer is het doel van Google precies datVerbeter de prestaties en los enkele bugs op.

Ter herinnering: je moet niet overhaast naar bèta’s gaan als je een soepele ervaring wilt behouden. Uiteraard zijn deze versies niet up-to-date en kunnen er storingen optreden. Als u Android Auto dagelijks gebruikt en geen tijd heeft om uw ervaringen met Google te delen, ga dan door!

Bovendien moet u weten hoe u een andere versie van Android Auto kunt laden, zodat u kunt terugkeren naar de vorige versie als er een uitschakelfout optreedt. Als de roadmap wordt gerespecteerd, zou Google Android Auto 10.5 over ongeveer een week als stabiele release moeten uitrollen.

READ  Hier leest u hoe u € 38.000 kunt verdienen met kunstmatige intelligentie! - Tuxbord

Om te lezen > Android Auto verdwijnt zonder reden van uw smartphone? Hier kan de oplossing liggen

Hoe Android Auto 10.5 bèta downloaden?

Om de proefversie te herstellen, volgt u de procedure:

  • Oriënteer jezelf op Registratiepagina Naar het pilotprogramma.
  • Klik op Wees een tester.
  • Open dan Google Play Store Op je smartphone.
  • updaten En tot slot uw Android Auto-app door de nieuwste beschikbare bètaversie te selecteren.

Het is ook mogelijk om de APK-versie van de bètaversie te verzilveren zonder de officiële route te volgen. Maar deze optie is gereserveerd voor gevorderde gebruikers.