Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ambassade van Tunesië in Canada: kennisgeving voor internationale studenten
Volgens de verklaring die is gepubliceerd op de officiële pagina van de Tunesische ambassade in Canada, heeft de Canadese regering onlangs een aantal aankondigingen gedaan om de toegangsvoorwaarden voor reizigers die Canada willen binnenkomen te actualiseren.

Hier is een overzicht van de impact van deze veranderingen op internationale studenten:

Internationale studenten kunnen Canada nog steeds binnenkomen onder de volgende voorwaarden:

1) een geldige studievergunning of begeleidende brief hebben waaruit blijkt dat de studievergunning is goedgekeurd

2) ze gaan naar een bepaalde onderwijsinstelling waarvan het plan een onmiddellijke reactie is op: COVID-19 Het is goedgekeurd door hun provincie of territorium.

Vanaf 5 juli 2021 worden volledig gevaccineerde reizigers, inclusief buitenlandse studenten, mogelijk vrijgesteld van quarantaine- en testvereisten, op voorwaarde dat aan alle vereisten wordt voldaan.

Om als volledig gevaccineerd te worden beschouwd, moeten internationale studenten de volledige set COVID-19-vaccins – of een combinatie van vaccins – hebben ontvangen die door de Canadese regering zijn geaccepteerd, ten minste 14 dagen voordat ze Canada binnenkomen.

– Om in aanmerking te komen voor vrijstellingen, moeten studenten die volledig zijn geïmmuniseerd, voldoen aan de screeningvereisten voor aankomst en bij aankomst, inclusief tests die binnen 72 uur na vertrek worden afgenomen.

Ze moeten ook asymptomatisch zijn, alle vereiste COVID-19-informatie elektronisch indienen bij ArriveCAN voordat ze naar Canada reizen, een papieren of digitale kopie van hun vaccinatiebewijs hebben en over het juiste quarantaineplan beschikken.

Houd er rekening mee dat internationale studenten de 14-dagen quarantaineregeling moeten blijven volgen als wordt vastgesteld dat ze niet voldoen aan alle voorwaarden voor vrijstelling van quarantaine aan de grens. Dit is nog steeds het geval, zelfs als ze denken dat ze voldoen aan de criteria om als een volledig gevaccineerde reiziger te worden beschouwd.

READ  Emmanuel Macron spreekt met Erdogan voor de NAVO-top

Studenten die vaccinaties hebben gekregen die niet zijn goedgekeurd door Health Canada, moeten voldoen aan de vereisten voor niet-gevaccineerde reizigers, inclusief een verblijf in een door de overheid goedgekeurde accommodatie voor drie nachten als ze vóór 9 augustus 2021 reizen.

19 juli 2021, De regering van Canada heeft verdere versoepeling aangekondigd van grensmaatregelen voor volledig geïmmuniseerde reizigers, waaronder internationale studenten.

Vanaf 9 augustus worden er nieuwe maatregelen genomen, waaronder:

Intrekking van de eis om drie nachten in een door de overheid geautoriseerd hotel te verblijven voor alle luchtreizigers die op 9 augustus 2021 na 12:01 uur EST aankomen.

Stel een willekeurig screeningsysteem in voor volledig gevaccineerde reizigers die in aanmerking komen om Canada binnen te komen op geselecteerde luchthavens en landgrensovergangen in heel Canada.

Niet-gevaccineerde reizigers worden bij aankomst en op de achtste dag nog steeds verplicht gescreend.

Laat mensen die hersteld zijn van COVID-19, maar positief blijven testen, een positief resultaat indienen in een moleculaire COVID-19-test op een monster dat 14 tot 180 dagen voor aankomst in Canada is genomen als onderdeel van de pre-entry screeningvereisten.
Wat gebeurt er in Tunesië?
We leggen het uit op onze website Youtube kanaal . register!