Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amazon kondigt in oktober een nieuw “Flash”-evenement aan voor Prime-abonnees

Amazon kondigt in oktober een nieuw “Flash”-evenement aan voor Prime-abonnees

Freebox-abonnees: Amazon heeft een evenement aangekondigd

Een nieuw winkelevenement voor de feestdagen bespaart Prime-leden geld van 11-12 oktober.

“Het doel is om toegang te bieden tot grote kortingen op essentiële alledaagse producten en op essentiële producten van grote merken die in deze tijd van het jaar zeer gewaardeerd worden door onze klanten.” Na de gebruikelijke Prime Day, waarvan de laatste versie afgelopen juni werd gehouden, kondigde Amazon op 26 september de lancering aan “Prime exclusieve Flash-verkoop”, een nieuw tweedaags wereldwijd evenement dat exclusief beschikbaar is voor Prime-leden. Deze begint op 11 oktober om 12:01 uur en loopt tot 12 oktober om 00:00 uur in 15 landen, namelijk Frankrijk, Oostenrijk, Canada, China, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

“Dit nieuwe 48-uur durende evenement stelt u in staat om te profiteren van exclusieve Prime Flash Sales gewijd aan eindejaarspromoties op belangrijke merken zoals Philips, Samsung en Sony of op een selectie van producten van de merken Bosch, De’Longhi en Calor.” , verklaring zegt. Zo zullen er hightech en elektronische categorieën zijn.

Inbegrepen in de Freebox Delta-aanbieding, wordt Amazon Prime momenteel voor 6 maanden aangeboden aan Freebox Revolution- en Pop-abonnees.

Dit artikel is afkomstig van de Univers FreeBox-website

READ  De geplande massaontslagen voor Onclusive - Libération zijn uitgesteld