Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zo krijg je 4.000 euro aan door de staat beloofde hulp!

Zo krijg je 4.000 euro aan door de staat beloofde hulp!

Sinds dit jaar hebben de Fransen hun dagelijks leven drastisch zien veranderen. In feite, van veel angsten praat dan wie zijn zij epidemische jaren. Sinds eind januari zijn enkele van de topspelers in internationale handel Je kunt of wilt niet met de rest van de wereld omgaan. Hierdoor ontstaat een groot gat in de handelsbalans en dit leidt tot: Hoge inflatie over de hele wereld. dus kom booster de koopkracht van de Fransen ondermijnen, De overheid heeft veel hulp gegeven. We zullen hier alles uitleggen.

inflatie

Zelfs als de regering de Fransen wil helpen, blijft het erg ingewikkeld. Afgelopen augustus verscheen inflatie ongeveer 7,7%. Een grote stijging wordt voor de Fransen steeds moeilijker te managen. Gelukkig kijken naast de overheid ook retailmerken naar om consumenten te helpen.

In feite zijn er veel grote merken die promoties, kortingen of zelfs aanbiedingen willen creëren om prijzen vast te leggen. Zo vinden we hulp in supermarkten Like 30 producten voor 30 euro. of zelfs grote oppervlakken die Het verbieden van de prijzen van producten die noodzakelijk worden geacht. Onder de laatste vinden we voedselproducten, maar ook hygiëne, onderhoud, enzovoort.

Maar al deze hulp Het is niet voldoende om een ​​levensstandaard te handhaven die vergelijkbaar is met die van tevoren inflatie. Daarom heeft de regering een wetsvoorstel met de naam koopkracht ingevoerd.

Koopkrachtondersteuning

In deze wet kunnen we hulp, beloningen en vooral veel promoties vinden. en terecht, Promotie is essentieel om de Fransen te helpen In deze zeer complexe periode. Het blijkt dat de hulp die Frankrijk zo charmant maakt in vergelijking met andere, minder sociale landen, niet meer in lijn is met de kosten van levensonderhoud. Sommige middelen maken het in feite mogelijk, bijvoorbeeld Terug naar schoolbenodigdheden betalen. Maar met de inflatie zijn de prijzen veranderd. Zo kan de schooltoelage niet meer alle uitgaven van gezinnen met een laag inkomen dekken.

In de koopkrachtnota konden we dus een significante herwaardering van de schooltoelage terugvinden. Ze zagen eruit als kruimels met 4%. Maar dat is genoeg om te winnen ongeveer 15 euro in gevallen top voor gezinnen. Iets dat de kosten van het starten van het schooljaar enigszins verlicht. Er zijn ook hulpmiddelen zoals verouderingsminimum. Ook bekend als de ASPA New Senior Solidarity Allowance. Dit laatste maakt het mogelijk om een ​​minimuminkomen te garanderen Allemaal met pensioen. Het is een zeer waardevolle hulp.

READ  Waarom spreken managers en HR niet dezelfde taal?

Herevaluaties

Maar om de solidariteitspremie voor betalende mensen aantrekkelijk te houden, moet deze het pad van de inflatie volgen. En dus wordt deze laatste elk jaar in januari opnieuw geëvalueerd Volg altijd de kosten van levensonderhoud. Maar gezien de uitzonderlijke situatie koos de staat ervoor om die laatste in juli te actualiseren. Uitzonderlijke hulp waardoor veel gepensioneerden soms het hoofd boven water konden steken. Sterker nog, met het nieuwe saldo zorgt het voor een hoger minimuminkomen. Maar dat is niet alles, voor senioren in het platform waren hun pensioenen ook Het lijkt erop dat het is geüpgraded naar mij 4% hoogte.

Dus voor dit jaar Gepensioneerden die een pensioen hebben uit het statuut kan zien Herwaardering van 1,1% afgelopen januari. dus Dat verhoogde de rating afgelopen juli met 4%. Een zeer belangrijke hulp voor gepensioneerden.

Hulp van 4000 euro

Een andere sector die sterk door inflatie wordt getroffen, is de brandstofprijs. In feite is het moeilijk om niet te merken dat de prijzen voor de laatste niet explodeerden. Dus nu meer dan ooit, De Franse regering stimuleert het gebruik van elektriciteitWandelen en zelfs fietsen. De overheid steekt dus een hand in haar zak door haar te helpen.

Want als inflatie een punt van zorg blijft, geldt dat ook voor de toestand van de planeet. In feite leek juli Een van de droogste sinds vele jaren. Er volgden evenveel tragische gevolgen als vele branden. Dus de staat wil helpen om de beslissing te nemen Fransen moeten fietsen om minder te consumeren.

READ  VTC-chauffeur reist 50 kilometer om SNCF-spoorwegpersoneel naar hun hotel te brengen: 'Ze vergaten mij gewoon', bevestigt voormalig lokale taxichauffeur

Met behulp van fietsen wil de regering dat de Fransen de uitstoot van kooldioxide verminderen. Sterker nog, een paar weken geleden leek hij hulp aan te kondigen bij de overstap naar elektrische fietsen dubbel links. Dus door uw oude auto te vervangen door een elektrische fiets, kunt u hem hebben Tot 4000 Euro helpt.

dubbele aflevering

In feite, onlangs, hulp bij het kopen van een fiets Het kan oplopen tot 4000 euro als je besluit om van je oude auto af te komen. Een mooi bedrag om de Fransen aan te moedigen om zonder veel geld over te stappen op elektrische fietsen. in tegenstelling tot, Er zijn voorwaarden waaraan moet worden voldaan Om deze bonus te ontvangen.

Deze hulp is voor gezinnen Meer up-to-date of met een handicap. Zodat je kunt aanraken 40% van de aanschafprijs met een plafond van 3000 euro. Maar als u in een ZFE-stedelijk gebied met een lage emissie woont of werkt, Kan nog steeds 1000 . bereiken euro aanvullend. Zo stijgt het totaalbedrag aan bijstand tot de welbekende 4000 euro.

Maar ook als u een hoger inkomen heeft, kunt u deze hulp krijgen. Er is ook U kunt 40% van de kosten krijgen, maar maximaal 1500 euro. Daar komt bij wonen of werken in de ZFE hetzelfde bedrag van 1.000 euro bij. En daarom , Het kan 2.500 euro zijn als je je oude, vervuilde auto wegdoet.

Maar uw voertuig moet ook aan bepaalde criteria voldoen om voor deze bijstand in aanmerking te komen. In feite zou het eruit moeten zien als Geregistreerd vóór januari 2006. Jij moet de eigenaar zijn Voor minstens een jaaren dit is, zonder onderpand.

READ  Parijs wil de jacht op illegale Airbnbs voor de Olympische Spelen van 2024 versnellen

Andere termen!

De fiets die je wilt hebben, moet ook aan bepaalde voorwaarden voldoen om deze hulp te krijgen. Eigenlijk zou hij moeten elektrisch zijnEn de de nieuwe waar tweedehands. Het moet ook een bestand bevatten Een unieke identificatie op het frame En de U heeft geen loodzuuraccu.