Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Als ik wil praten over je walgelijke lichaamsbouw …”, “Het kan me niet schelen”, “Hij zal kalmeren”


Het verhaal van Robbie Nekara zorgt al dagen voor paniek op sociale netwerken. de reden ? Deze influencer met 500.000 abonnees op Instagram zette onlangs haar badwater en gebruikte slipjes te koop.

Nadat ze was uitgenodigd voor de groep Touche Not in My Position om erover te praten, verloor de 21-jarige al snel haar kalmte door de opmerkingen van columnisten.

Vooral tijdens de toespraak van Raymond Abeau die de acties van Ruby Nekara duidelijk bekritiseerde. En toen de columnist indirect de abonnees van de influencer aanviel, ging het helemaal mis. “Raymond, ze heeft 500.000 volgers, wordt ze gevolgd door 500.000 idioten?” Matthew DeLormo (de enige columnist die de jonge vrouw verdedigde) vroeg aan zijn collega die tevreden was met het antwoord: “En waarom niet?”

Te veel woorden voor Ruby Nekara die opstond, haar schoenen uitdeed en dreigde hem naar Raymond Abbe te sturen. ‘Hij zal kalmeren. Beledig mijn abonnees niet, het kan me niet schelen,’ zei ze tegen hem terwijl Matthew DeLormo haar probeerde te ontwapenen. Een discussie die uiteindelijk niet is uitgeslapen sinds Cyril Hanouneh zijn columnist moest parafraseren en zelfs zo ver moest gaan dat hij hem uitnodigde de groep te verlaten als hij niet naar de gast wilde luisteren. Iets wat Raymond Abe het liefst deed. Atmosfeer…

READ  Bekijk de eerste statische test van de booster die de zwaargewicht voorafschaduwt