Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alle sporten. Onze prognoseresultaten voor 2021

succesvolle weddenschap

FC Metz staat in top tien in Ligue 1

voetbal. Na een moeizame start van het seizoen, gekenmerkt door drie opeenvolgende nederlagen in het openingstoernooi, heeft Metz FC dit seizoen 2020-2021 een echte vlucht gemaakt, dat zeker zal worden herinnerd voor veel van de aanhangers van de club in Croix de Lorraine. .

De heenwedstrijd zat erop, Messins droomde zelfs van een plek in de Europese kwalificaties na medio januari Lyon, in Dessein, te hebben verslagen. Helaas waren er maar weinig nederlagen tegen tegenstanders die van pas zouden komen (Angers, Lorient in het bijzonder) die de mannen van Frédéric Antonitti ervan weerhielden hun ticket naar Europa te valideren. Maar de sleutel lag ergens anders: Met 47 punten eindigde Metz FC als 10e in dit seizoen 2020-2021.

Olympische gouden medaille voor Steven da Costa

Karate. Tot mijn stomme verbazing was die er niet. Hij landde in Japan met een zware favoriet op zijn schouders en liet Stephen Da Costa achter met een overwinning en Olympisch goud.

Het karateteam van USL Mont-Saint-Martin, solide gedurende het toernooi, wedde met succes om een ​​blijvende indruk op zijn discipline achter te laten en de geschiedenis in te gaan. Vooral omdat Meurthe-et-Mosellan niet tevreden was met de olympische titel in 2021: in november behield hij voor zijn terugkeer op de tatami de titel van wereldkampioen -67 kilogram aan de kant van Dubai.

Olivier Krumbulls is ook in goud

handbal. Er is kunst. Bovenal is er de methode. Wereldkampioen (2003, 2017) en Europees kampioen (2018), Olivier Krumholtz, stond in de voorhoede van de Olympische Spelen om een ​​van de beste prestaties in de Franse teamsport af te ronden. Sinds 8 augustus is het voorbij.

READ  "Het WK 2022 in Qatar is een soort sport, veel geld en massale mensenrechtenschendingen."

De partijen langzaam met drie nederlagen, naar Hongarije, Spanje en Rusland, en een gelijkspel, tegen Zweden, in de groepsfase, zijn Franse vrouwen eindigden het Olympisch kampioenschap op volle snelheid. Vervolgens marcheerde de winnaar van Brazilië in de laatste groepswedstrijd, Grace Al-Zaadi en haar teamgenoten, door om revanche te nemen op Zweden en Rusland te verslaan in de finale.

Metz was niet de Franse handbalkampioen

handbal. Het was een gewaagde voorspelling en uiteindelijk… was het absoluut correct. Franse kampioenen Sinds 2012 zijn de Metz Handbalmeisjes elk jaar tijdens het seizoen 2020-2021 het hele seizoen sterker gevallen dan zijzelf met een indrukwekkend team uit Brest. Brestoises won in januari wijd bij Mosellanes en zette het gehackte eindscenario (31-24 voor Metz in de heenwedstrijd) om in het aantal tegendoelpunten (29-22 in de heenwedstrijd).