Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Algerije mist deelname tegen Sierra Leone

Het was een van de langverwachte deelnames aan de Africa Cup of Nations 2021. Na het winnen van de laatste editie wilde Algerije slagen in zijn eerste optreden om deel te nemen aan de competitie en zijn titel van Afrikaans kampioen te behouden. In aanwezigheid van Atal, Bensabai, Feghouli, Slimani, Mahrez, Ibrahimi en Belaili, de beste speler in de Arab Cup 2021, wilden de Groenen een goede prestatie neerzetten tegen Sierra Leone, dat zich voor het eerst in 25 jaar plaatste.

Na deze advertentie

Het waren echter de Leones-sterren die het gevaarlijkst waren sinds het begin van de wedstrijd. Camara, die perfect speelde met Mandy, zag zijn herstel ternauwernood ontsnappen aan het frame (zesde). Leone, die graag vrije trappen wilde benutten, had ondanks een teleurstellende eerste periode een gevaarlijke vrije trap. Bangura, die zijn hoofd spinde met de rechterpaal van Mbolhi, was dicht bij de opening van de score (22). Supporters van de Foxes moesten een heel andere eerste periode verwachten…

Mohamed Kamara heeft alle stations gestopt

De tweede helft begon op dezelfde manier. Alleen in het strafschopgebied kon Camara een beroep doen op de lege plek voor Mandy, die de bal onbedoeld in zijn eigen netje draaide. Gelukkig voor de Groenen stond de Randers-spits buitenspel (48e). De Foxes waren uiteindelijk gevaarlijker, maar Kamara, de doelman van Sierra Leone, besloot alle stopplaatsen voor Brahimi (52), Bendibeka (67) en Mahrez (69 en 80) in te trekken.

Ondanks enkele aanvallen op het einde van de wedstrijd, zoals het herstellen van Benrahma die het doel miste (85e plaats), slaagde Algerije er niet in om het verschil te maken en kwam daarmee op gelijke hoogte met een zwakkere tegenstander. om de volgende dag hun krachten te bundelen tegen Equatoriaal-Guinea om het lot in eigen handen te houden. Zijn heroïsche wedstrijd, Sierra Leone-spelers zullen het opnemen tegen Ivoorkust.

READ  Roger Federer trekt zich terug om zichzelf te redden voor Wimbledon

KAN. groepsclassificatie