Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Algemene reservering vanaf maandag, vaccinatie verplicht vanaf 1 februari

als een nieuwe golf van Coronavirus Raakt verschillende Europese landen, en
Oostenrijk Zal drastische maatregelen nemen. De conservatieve bondskanselier Alexander Schallenberg heeft dat vrijdag bekendgemaakt
beperking Vanaf maandag “gedurende 20 dagen”, voor alle bewoners, ook mensen met een volledig vaccinatieschema.

De staat zal ook vaccinatie Vanaf 1 februari voor vuurvaste materialen. Momenteel is de vaccinatiegraad in Oostenrijk 66%, wat iets lager is dan het Europese gemiddelde, ondanks de invoering van een gezondheidsvergunning in het voorjaar. Zo wordt Oostenrijk het eerste Europese land dat dergelijke maatregelen neemt om de epidemie te bestrijden
COVID-19.

Twee miljoen mensen zitten al vast

“We moeten de realiteit onder ogen zien”, zei Alexander Schallenberg op een persconferentie in Tirol, na overleg met alle districtsgouverneurs. “Ondanks maanden van overreding zijn we er niet in geslaagd genoeg mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren”, zei hij, klagend over de huidige overbelasting op intensive care-afdelingen.

Sinds maandag mogen de twee miljoen niet-gevaccineerde mensen in dit land van 8,9 miljoen mensen hun huis niet meer uit, behalve voor boodschappen, sporten of medische zorg. De beperking die leidde tot een merkbare toename van het aantal registranten in vaccinatiecentra. Maar het aantal gevallen neemt gestaag toe en bereikt niveaus die sinds het begin van de pandemie niet meer zijn gezien. Donderdag zijn er ruim 15.000 nieuwe besmettingen geregistreerd.

READ  De Europese Unie eist dat AstraZeneca tegen juni 90 miljoen doses niet-geleverd vaccin levert