Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

abnormaal. Hij leefde 20 jaar met een lintworm in zijn hersenen

Het slachtoffer van een gewelddadige epileptische aanval, deze 38-jarige Amerikaan is naar het Massachusetts General Hospital in Boston (VS) gebracht. Als hij er gezond uitziet, geven artsen hem nog steeds een hersenscan.

Toen ontdekten ze drie hersenletsels en larvale cysten van lintwormen. Parasieten leven er al 20 jaar.

Deze inhoud is geblokkeerd omdat je geen bots hebt geaccepteerd.

Klik ” Ik aanvaard “, de samenzweerders worden gedeponeerd en u kunt de inhoud bekijken .

Klik “Ik accepteer alle tracers”U geeft toestemming voor het deponeren van trackers om uw gegevens op onze websites en apps op te slaan met het oog op personalisatie en advertentietargeting.

U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw toestemming in te trekken.
Beheer mijn keuzes


‘Geweldige’ staat

Dr. Edward T. Ryan, directeur van wereldwijde infectieziekten in het Massachusetts General Hospital, bevestigde dat zijn toestand “fantastisch” is in Washington Post.

Artsen waren verrast dat de lang geleden overleden lintworm nog steeds zijn aanvallen veroorzaakte. “De infectie was allang verdwenen, maar een deel van zijn hersenen had littekens, en het was dit met littekens bedekte gebied dat tot de aanvallen leidde”, zei de specialist.

Ze schatten dat hij de infectie zou hebben opgelopen tijdens een maaltijd die was bereid door een persoon die besmet was met lintwormen. De man woonde ook in Guatemala, waar ziekten die verband houden met parasieten endemisch zijn.

READ  Mubasher - De terrassen van caf├ęs en restaurants gaan op 19 mei weer open, bevestigt Olivier Ferrand