Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alfa’s.  Caminar ontdekte Nederland

Alfa’s. Caminar ontdekte Nederland

De Nederlandse tiener Nicolas, lid van de Caminer Association, bood aan om naar zijn land te gaan. Onlangs vlogen veel mensen uit Kaminar een week lang naar andere luchten. De verandering van omgeving deed de reputatie van deze mensen uit het noorden eer aan.

De overvloed aan fietsen is geen mythe, ze zijn feitelijk een milieuvriendelijk middel voor het milieu. Het land is laag en vlak, en zijn reputatie is ongerept.

De tour begon met Keukenhof, waar de deelnemers verrukt werden met deze kleurrijke tulpen, gepresenteerd in originele ontwerpen die vergelijkbaar zijn met landschapsschilderijen.

De bloemenmarkt van Aalsmeer is met zijn overvloed en rellen onvermijdelijk en zal de tuinbouwers in onze regio doen verbleken. De mensen van Lot verhuisden naar de molens die nog steeds in bedrijf waren. Ze reisden per boot door de grachten van Amsterdam. Nederland is een cultureel land: Hallen, Rembrandt etc. worden bewonderd.

Het hoogtepunt van de reis was de Noordzee en de bouw van de gigantische hydraulische kleppen die het land redden van de verwoestende overstromingen van 1953. Het Deltaproject, met zijn gigantische werken en 700 km dijken, werd later uitgevoerd. Ten slotte zijn de inboorlingen vriendelijk en hartelijk en is het land zeker de lange omweg waard.

Nu zijn er weer redenen: het wandelen in het land wordt hervat en de herinneringen aan deze onvergetelijke reis zullen ongetwijfeld in ieders geheugen voortleven.