Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Alcaraz had het moeilijk, maar kwam er overheen, Swiatek betrad het veld en de meeste wedstrijden werden uitgesteld vanwege regen

Alcaraz had het moeilijk, maar kwam er overheen, Swiatek betrad het veld en de meeste wedstrijden werden uitgesteld vanwege regen

Welkom bij deze live-uitzending gewijd aan de vierde dag van het hoofdtoernooi van het Roland Garros Tenniskampioenschap. Een plek in de tweede ronde van de dames- en herentafels. Van de eerste racketslagen van de dag tot het einde van de nachtsessie, hier vertellen we je alles wat er gaat gebeuren in Porte d’Auteuil en meer.

  • De krantenkoppen van vandaag

Drievoudig winnaar van de French Open, Iga Swiatek uit Polen, neemt het op tegen de voormalige nummer één van de wereld, Naomi Osaka uit Japan. Tunesische Anas Jabeur (nrS 8) Ze speelt tegen de Colombiaanse Camila Osorio en de Amerikaanse Coco Gauff (nS 3) Tegen de Sloveense Tamara Zidansek. Bij de herentrekking, die de afgelopen twintig jaar nooit open en onduidelijk is geweest, moeten verschillende kanshebbers voor de eindzege worden gevolgd: Stefanos Tsitsipas, Carlos Alcaraz en zelfs Andrey Rublev.

Woensdag doen vijf Franse acteurs mee aan het programma. Het enige zaad in de groep, Caroline Garcia (nS 21) Ze speelt tegen de Amerikaanse Sofia Kenin. Chloe Paquet zal niet de favoriet zijn tegen de Tsjechische Katerina Siniakova (nS 32).

Bij de mannen treft Alexander Muller aan het begin van de dag de Italiaan Matteo Arnaldi, en Corentin Moute ontmoet Alexander Shevchenko in de middag. Tenslotte zal het duel tussen de Italiaan Yannick Sinner en de Fransman Richard Gasquet de eer van de nachtsessie op het hoofdveld in beslag nemen.

  • Tussendoor even wat lezen

Onze rubriek over Roland Garros 2024

Alizé Cornet slaat de bladzijde om na “twintig jaar ups en downs”

READ  Wereldnummer 2 Daniil Medvedev eindigde als achtste in Indian Wells door Grigor Dimitrov

Rafael Nadal verliest in de eerste ronde op Roland Garros in de sfeer van het einde van zijn regeerperiode

Ivan Ljubicic: “De mentaliteit van de Franse spelers is niet individueel genoeg.”

Bij het Suzanne-Lenglen Stadion een nieuw geplooid dak zoals een rok van Jean Patou

In de rechtbank NS 14, “Ketelgeest” Bestand tegen de regen, maar niet tegen de nederlagen van de Fransen

Het gedetailleerde programma voor aanstaande woensdag kunt u hier bekijken.

Vraag naar het programma… Aankomende sportuitzending live van “wereld”

Omdat er meer is in het leven dan alleen tennis… Om onze gratis nieuwsbrief over de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs te ontvangen, vindt hier de actie plaats.