Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Airbnb: Host wijst Covid-19-gevaccineerde huurders af, platform legt boetes op

Ik heb ze uitgelegd

Superhost legde hen uit dat het elke gastheer had afgewezen die een injectie had gekregen vanwege de vermeende bijwerkingen van het vaccin (Pixabay/TeroVesalainen)

Een vastgoedeigenaar in Australië weigerde twee huurders op te zetten die een woning op Airbnb wilden boeken. Als reden wordt opgegeven dat ze zijn ingeënt tegen Covid-19. De gastheer beweerde dat de bijwerkingen van het vaccin “je ziek maken”. Airbnb was het aanvankelijk met haar eens om haar eindelijk te straffen.

Een huisbaas heeft geweigerd haar Airbnb-accommodaties te verhuren aan een getrouwd stel omdat ze volgens rapporten waren ingeënt Wachter, doorgegeven door BFM immo. De feiten speelden zich af in Victoria, Australië, en sindsdien is ze van het podium geschorst.

Airbnb is eindelijk van gedachten veranderd

Deze “gastvrouw” legde hen uit dat ze elke gastheer weigerde die een injectie zou krijgen vanwege vermeende bijwerkingen die verband houden met het vaccin. “Het verspreidt zich ook naar niet-gevaccineerde mensen en maakt ze ziek.”Ze zou het stel hebben verteld. Deze angst is sindsdien echter ontkend.

De twee huurders hebben Airbnb meteen op de hoogte gebracht, dat in eerste instantie akkoord ging met de verhuurder. “Na afronding van ons onderzoek naar deze zaak hebben we de betreffende opname opgeschort.”Tot slot legde de beheerder van het interpersoonlijke verhuurplatform het uit.

Volg de aanbevelingen van de overheid

Airbnb wil benadrukken dat het van essentieel belang is om de aanbevelingen van de overheid met betrekking tot de volksgezondheid op te volgen. “We blijven allemaal ons steentje bijdragen in de strijd tegen Covid-19”Ze legde uit wat haar dagelijkse Britse woorden overbrengt.

READ  De Polisario was boos over het hoogspanningslijnproject dat werd gebouwd door het National Office of Electricity and Water